reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Marcia slicznosci z Twojej fasolki bardzo sie ciesze :) a co do testu obciazenia glukoza robilam go jakos po 26tc mialam 3 razy pobierana krew a zaraz po wypiciu tego swinstwa wyladowalam w lazience... wkrop sobie cytryne jak cos :)
Ania spoznione zyczenia sto lat :)

Oliwier chodzi od 2 tyg jezu ile on ma energii :P i motorek w pupce ;)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory ;) Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo ;)

Marcia, super ze z dzidzia wszystko dobrze, progesteron piekny i maluch tez :)

Ania, najlepszego! :) A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.:(

Martusia, gratuluje chodzacego synka :D Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim ;)

Czekam na druga wizyte ale odebralam progesteron i jest 38,8 :-) tydzien temu byl 27,1 wiec bardzo sie ciesze.

no i juz pewnie spokojniejsza jestes :) oj jak ja pamietam te stresy przy badaniach :(

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi apropo skory ;) Mąż się smieje ze mi zafunduje naciaganie tu i tam jak dzieci urodze jesli bedzie mi to tak przeszkadzalo ;)

Marcia, super ze z dzidzia wszystko dobrze, progesteron piekny i maluch tez :)

Ania, najlepszego! :) A co do staran, to nie, Męża mam ciagle obok, ale ze wzgledu na ta moja prace postanowilismy pare miesiecy wstrzymac staranka.:(

Martusia, gratuluje chodzacego synka :D Na pewno masz teraz wesolo i latasz ciagle za nim ;)

dzieki :P tak Oli to chodzacy wulkan energii doslownie takze odpoczywam jak spi bo jak wstanie to nawet minuty spokojnie nie usiedzi.

kobietki, jak znosicie upaly? ja ciezko :(

reklama
Marcia superrrr:)bardzo sie ciesze i trzymam nadal kciuki za Was:*
Martusia- ja lubie lato,co prawda najmniej je lubie w samochodzie bez klimy:)ale radze sobie calkiem niezle,zwiewne ubrania i woda przy sobie do picia:)
Akeake-zaraz bedziesz na forum dla chudzielcow:)ale nic tak nie ujedrnia skory jak cwiczenia.

A ja dostalam pierwszy okres po porodzie..za tydz mam wizyte u ginekologa...mam nadzieje,ze uslysze dobre wiesci...
Poza tym jestesmy u tesciow.nie bylam na cmentarzu przez caly weekend i jest mi z tym bardzo źle..ale wiem,ze nie moge tam przesiadywac calymi dniami jak to bylo dotychczas....
Moj aniołek [*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry