Marcia Normalnie kopne w tyłek za te czarne myśli- jest dobrze i musi być dobrze

ach ja jak bym znowu chciała być w ciąży...
Sukkub Do tej glukozy to połowę cytryny jak sobie przyniesiesz powinny Ci wcisnąć tam w laboratorium i wtedy jakoś można przeżyć

jak tak nie pójdzie to z 75g schodzą do 50g ale to już jest mało miarodajne... a jak to się nie uda to to odpuszczają... a no i popijanie wodą mineralną daje radę

oczywiście niegazowaną
Akeake Ty zawsze o mnie pamiętasz

Oby z tą pracą się tak udało, że gdyby się trafiła dzidzia to żeby bez większego spięcia można było jej coś zapewnić
Fasolka Szkoda, że się już nie udało, ale popatrz na to z tej strony- ile przyjemności ze starania się jest?

Dacie radę, bo jeśli się czegoś pragnie najbardziej na całym świecie to cały wszechświat pomaga w tym, aby to się spełniło
Agusia Boże pamiętam jak mi powiedzieli, że tego dnia urodzę czy chcę czy nie, to było mi gorąco i nogi mi ścięło

ale fajnie, że już koniec i niedługo dzidzia będzie z Tobą

no to &&&& i będzie dobrze
Pietrucha Na przykładzie swojej mamy Ci powiem, że po prostu uczysz się z tym żyć, bo niestety nie boli mniej, cały czas jest to poczucie niesprawiedliwości, ale trzeba być silnym dla siebie, dla męża i dla Waszych przyszłych dzieci

A chodzisz na jakąś terapię? Wbrew pozorom to jest w stanie pomóc

Trzymaj się kochana :*
Hmmm.... U nas pomieszanie z poplątaniem, dalej szukamy mieszkania odpowiedniego do kupna i nic, wczoraj do domu odjechała siostra z synem, byli od niedzieli

stwierdziła, że za gorąco i nie da rady dłużej w mieście wysiedzieć

Julka ma wielkiego zębola i przy uśmiechaniu się lubi go pokazywać

no i z góry coś jedynki też idą, ale jeszcze jako zęby zaliczyć tego nie można

Ja odstawiłam małą od piersi tydzień temu już całkowicie, mleko dalej mam, ale muszę w końcu się zacząć leczyć, bo wyniki są porażką, w ogóle nie chce mi się o tym gadać, bo chyba niedługo w szpitalu przynajmniej na badania wyląduje :/ ale poza tym to jest fajnie, moja córcia jest najukochańsza na świecie, a zaraz Wam pokażę jak wygląda mój skarb