reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czesc dziewuszki!

jak tam po swietach ? Ja dzisiaj na wadze 100:-( Ale przez swieta jakos udalo sie w miare obyc bez gigantycznych skokow wagi ..
bylam dzisiaj na wizycie , Krystian wazy 1339 g, jest glowka w dol, nozki pod zebrami i tak poza tym wyglada wszystko ok. Teraz mam wizyte i usg takie dokladniejsze na nfz 14 stycznia a potem 24 prywatna wizyta.

Cześć wszystkim.
Jak tam u Was? cisza zaległa na forum... kochane życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Szczęśliwego wypakowania, wymarzonego zafasolkowania i spełnienia tych mniej ważnych pragnień. Oby nowy rok był lepszy od tego mijającego:)

WITAM!!!
JUŻ SIĘ ZBLIŻA!!!
.¤°“˜¨¨★
´¨`˜“°¤.¸★
    ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
    (¸.•´ (¸.•` * ¸.•
¸.•´¸.•*´¨) 2014..
.•´,•*´¨)¸.•*¨)....
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)2014...
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*
  ¸.•*´¨)  _2014___________
    _____.'______       ' .
  .'░░░░░ ░░  . ' .   ░░ \
  /░░  ....░ \ ...░░ |
 |░ SZCZĘŚLIWEGO. |    ../
  \░ NOWEGO      /     .´
  `.░░  ROKU   ░.´  , ´
    `.░░░░░  ░,´╭╯
        ╰╮╭╯  /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\      /_\
           /_\ _╭╯  ╰╮
- Życzę Wam od serca,
- by każda łza w oku
- miała smak szczęścia,
- by nadziei płomienie
- nie gasły w mroku
- i każde marzenie
spełniło się w Nowym 2014 Roku!!!:-)

Dziewczyny szczęścia i jak najmniej smutków w nowym roku! Oby był lepszy od 2013 i ciut gorszy od 2015 ;)

Załączniki

• 1388508569915.jpg
    1388508569915.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 47
Witajcie....pytam nieśmiało czy mogę się do Was dołączyć ???

Na forum jestem od lutego ...początek starań o dzidziusia.
Udzielam się również na "jak zaplanować płeć...", "starania od wiosny/lata 2013" i " sierpniówki 2014"

W chwili obecnej jestem w 6 tygodniu ciąży ( wreszcie się udało:tak:)
Ważę 89 kilogramów:szok: i od samego początku ciąży męczą mnie kolki nerkowe :-(
Z córcią startowałam z wagą 73 kg a do porodu szłam z 100 kg ... mam nadzieję że tym razem scenariusz będzie inny ???

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!! Upragnionych zdrowych ciąż, szybkich i bezbolesnych porodów....i wszystkiego czego tylko pragniecie !!!
DUŻY BUZIAK !!!

reklama
Witam Sylwestrowo hihi mam pytanko 24 gr miałam okresa dwa tyg.wczesniej mało co nieco he :-) i zrobiłam test i był negatywny a dzis spróbowałam lampke wina i mnie odrzuciło .Co mam o tym myslec?

Do góry