reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

cześć kochane miałam zdac relacje wczoraj ale spedziłysmy noc w szpitalu z Zuzanką... na szczęście wszystko już ok :) wypisałyśmy się na własne żądanie bo po co zdrowe dziecko w szpitalu trzymać... a muszą trzy doby trzymać żeby kasę dostac... paranoja...

co do jedzenia to bez słodyczy ale z białym pieczywem.. warunki szpitalne zmusiły do takieo jedzenia a poza tym nie myślałam za bardzo nad zdrową zywnością

też kiedyś myslałam nad imieniem Aleksander jakby co... :) piekne imię dokładnie jak piszesz dostojne a jednocześnie można fajnie zdrabniać

ja w poniedziałek mam wizytę więc zobaczymy czy już płeć nam się ujawni :)

reklama
Cześć dziewczyny;) w końcu chwila czasu aby coś napisać. Pojechaliśmy dziś do ikei pooglądać łóżeczka i komody. Znaleźliśmy fajną komodę z przewijakiem od razu. Jutro będziemy skręcać. Już nie mogę się doczekać, aż poukładam tam rzeczy Maluszka;)

No śliczna :-)
Ja dla Emily nie mialam komody do przewijania tylko takie cos ... Razem z wanna w środku , bardzo praktyczne :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg

Na kulkach ... Mozna było stawiać gdzie sie chce :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 67
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 58
Bardzo fajne. Tez mi się takie podobały. Ale nie mam miejsca w szafie na ciuchy malucha wiec jednak komodę wybraliśmy. Wanienke tez można na to położyć.

No ja nie mialam zbytnio miejsca wtedy na komodę itd. Bo inaczej bym cały komplet pokoikowy kupiła ... Bo u nas nie jest to zbyt drogie .

fajne mebelki dziewczyny :) ja niestet jeszcze nie mam odwagi nic kupić ani nawet szukać... pewnie dopiero za miesiąc po połówkowych się zdecyduję :tak:

W mojej głowie jutrzejsza wizyta... strasznie się denerwuję... :-( niby to zwykła wizyta ale i tak poprosze mojego lekarza, żeby sprawdził, czy bąbel rozwija sie prawidłowo...

Prosze was o kciuki za moje maleństwo... tak strasznie sie boję, że znowu stanie sie coś złego....
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
Rurka ... Wierze Tobie ze sie boisz , i niestety tego strachu nie mogę Tobie zabrać... , ale bardzo Cie rozumiem.
✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ z całego serca trzymam !!!!

Do góry