reklama

Otyłość w ciąży

cześć kochane miałam zdac relacje wczoraj ale spedziłysmy noc w szpitalu z Zuzanką... na szczęście wszystko już ok :) wypisałyśmy się na własne żądanie bo po co zdrowe dziecko w szpitalu trzymać... a muszą trzy doby trzymać żeby kasę dostac... paranoja...

co do jedzenia to bez słodyczy ale z białym pieczywem.. warunki szpitalne zmusiły do takieo jedzenia a poza tym nie myślałam za bardzo nad zdrową zywnością

też kiedyś myslałam nad imieniem Aleksander jakby co... :) piekne imię dokładnie jak piszesz dostojne a jednocześnie można fajnie zdrabniać

ja w poniedziałek mam wizytę więc zobaczymy czy już płeć nam się ujawni :)

reklama
Cześć dziewczyny;) w końcu chwila czasu aby coś napisać. Pojechaliśmy dziś do ikei pooglądać łóżeczka i komody. Znaleźliśmy fajną komodę z przewijakiem od razu. Jutro będziemy skręcać. Już nie mogę się doczekać, aż poukładam tam rzeczy Maluszka;)

No śliczna :-)
Ja dla Emily nie mialam komody do przewijania tylko takie cos ... Razem z wanna w środku , bardzo praktyczne :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg

Na kulkach ... Mozna było stawiać gdzie sie chce :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412513112.538119.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 72
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412513124.347957.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 63
fajne mebelki dziewczyny :) ja niestet jeszcze nie mam odwagi nic kupić ani nawet szukać... pewnie dopiero za miesiąc po połówkowych się zdecyduję :tak:

W mojej głowie jutrzejsza wizyta... strasznie się denerwuję... :-( niby to zwykła wizyta ale i tak poprosze mojego lekarza, żeby sprawdził, czy bąbel rozwija sie prawidłowo...

Prosze was o kciuki za moje maleństwo... tak strasznie sie boję, że znowu stanie sie coś złego....
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry