reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny kiedy zaczął wam rosnąć brzuszek?

heheh ja już w drugim miesiącu wygladałam jak w piątym!!!!!:szok: i to wcale nie sadło tylko wyskoczył mi brzuchol ciążowy... dlaczego tak szybko nie wiem... ale ja tak mam w każdej ciąży a teraz... hoho jestem w 18 tc a brzuchol na 30tc wygląda :-D

reklama
dziewczyny mam pytanie
kiedy testowałyscie?
ja mam dzisiaj 12 dzień po owulacji ( potwierdzona testami i monitoringem)
rano test o czułości 25 niestety negatywny ale
mam takie mdłości od dzisiaj ze masakra
plus ból krzyża w dolnym odcinku
jak poszłam na dól do mamy pierwsze co to pyała czemu taka blada jestem
jutro chyba na bete skocze

Cześć. Ja co 3 tyg muszę robić morfologię krwi i moczu. Strasznie męczące, ale cóż, jak mus to mus. Teraz czeka mnie glukoza i jakieś próby wątrobowe. Hmmm
Brzuchol wyskoczył mi pod koniec sierpnia (16tc) i teraz nie da się go już ukryć:p:p

Amus ja ci nie pomogę, bo u mnie ciąża niespodziewana i kapnęłam się dopiero w 7tygodniu:) ale zrób betę zrób:)

amus ja wcześnie robiłam teściora ale już nie pamietam który to był dzień cyklu.. ale jak jutro pójdziesz na bete to wszystko bedzie jasne...szkoda kasy i nerwów na kolejne testy... :tak: nooo... to czekamy jutro na wyniki bety ...i trzymamy kciuki bardzo mocno!!!!!!!!!

Odebrałam wyniki, nadal są wysokie, dostałam Rovamycine na 10 dni aby to przeleczyć i za miesiąc powtórzymy badanie. Troszkę się uspokoiłam, choć branie antybiotyku troszkę mnie niepokoi ale lekarze chyba wiedzą co robią. Mi już też brzuszek widać, coraz niewygodniej w spodniach bo zawsze nosiłam dopasowane i już mnie mega uciskają. Już nawet znalazłam na allegro z regulowanym pasem. Chyba sobie zakupię dla lepszego samopoczucia ;)

Mi też dopiero w 6tym ms. zaczął brzuch rosnąć, już mi w spodniach ciasnawo. Dziś to taki apetyt mam :/ i to na wszystko jak leci, nie przeszkadza mi mieszanie smakow, kanapka z dzemem a zaraz zupa pomidorowa itd. :/ i ciągle mi tylko czekolada w głowie :/ musiałam się czymś zająć żeby o niej nie myśleć i sprzątałam w domu ;) ale w miedzy czasie i tak podjadłam kilka cukierków :sorry:

reklama
Cześć :)
Olucha - Czasem to tak już jest, że mamy ochotę na różne smaki:) ja to jak oglądam tv, to mam różne zachcianki - a to "zjadłabym hot doga", a to "o ale mam ochotę na czekoladę" i to czasem w przeciągu 5min:p mąż się tylko śmieje:)

Do góry