reklama
marietta1981
Zaciekawiona BB
Ewelina ciśnienie w normie w granicach 120/ 95 nieraz tych wyższe. Chodzę do gina w swojej przychodni, ale w poniedziałek idę do przychodni przyszpitalnej na Madalińskiego i tam bym chciała już prowadzić ciążę do końca. Pierwszą ciążę też tam prowadziłam i rodziłam. Jest tam przychodnia diabetologiczna dla ciężarnych a u mnie ryzyko jest bo miałam cukrzycę w pierwszej ciąży. Teraz jeszcze ta toxo.
marietta1981
Zaciekawiona BB
rurka super brzuszek 
oluchapoducha
Fanka BB :)
rurka wcale nie wyglądasz na otyłą osobę 
reklama
rurka
Fanka BB :)
aisha
hehe widzisz jaką masz wyczerpującą odpowiedź 
moje zdanie jest takie: na początku prać... bo noworodek to jednak noworodek delikatniusi
ale nie popadajmy w paranoję!! jeśli Twoje maleństwo nie będzie miało problemów skórnych to sama stopniowo zauważysz kiedy będziesz mogła zrezygnowac z prania nowych rzeczy
to samo z prasowaniem ja chyba do 4 miesiaca prasowałam czy jakoś tak po pół roku to już na bank prałam w normalnym proszku i płukałam w silan czy lenor sensitive - tak jak nasze ciuchy. a co do marki proszków i płynów... no ok lovela jest fajna ładnie pachnie ... heh mam taki sentyment do tego zapachu, bo to pierwszy proszek/płyn jakiego używałam i używałam go najczęściej jednak... ale ja kupowałam też takie proszki, jakie akurat moglam kupić w dobrej cenie... nigdy nie przyzwyczajałam Zuz do jednego proszku czy jednego rodzaju pieluch (chociaż najlepsze były pampersy niebieskie - no i najdroższe niestety ale sprawdzały się najlepiej u mnie)

moje zdanie jest takie: na początku prać... bo noworodek to jednak noworodek delikatniusi

Podziel się: