Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

antybiotyk mogą już w czasie porodu podłączyć.. ja tak miałam. Kochana.. większość dziewczyn które znam poród SN wspomina jako cudowne przeżycie pomimo bólu... nie bój się... to natura... nasza fizjologia.. sama zobaczysz będzie dobrze
grunt to znaleźć w trakcie odpowiednią pozycję, w której będziesz się czuła komfortowo noo i niezastąpiona jest bliska osoba.. najlepiej partner... ale jeśli nie poproś kogoś innego!!! przyjaciółkę, siostrę... nie wiem sama... kogoś kto Cię za rękę potrzyma i miskę poda jak Cię zemdli... aaa po porodzie... szybko staniesz na nogi i będziesz z siebie TAAAAAAAKAAAAA DUMNA!!!!!!!!!! BO DASZ RADĘ!!! 

aha i u mnie skurcze od razu były co ok 3 minuty takie bardziej bolesne zaczęły się ok 4 nad ranem a urodziłam o 12:50 
a no i nie dostałam żadnego znieczulenia ale powiem Ci, że jak rodziłam to taką fazę miałam... jak jakaś naćpana (choć nigdy nie ćpałam i nie wiem jak to jest
) czas leciał jak szalony co patrzyłam na zegar to godzina do przodu była
nie miałam akcji pod tytułem darcie się czy wyzywanie kogolwiek... w pełni panowałam nad sobą i byłam spokojna i skupiona
pod koniec tylko jak bardzo już bolało to pod nosem mówiłam sobie :" kur** za jakie grzechy"
i: "przetrwałam tyle dam radę jeszcze ten jeden"
a na koniec wszystkim dziękowałam