reklama
madalena_82
Fanka BB :)
Ja glukoze robilam w 24 tygodniu a co do tego typu programow to pokazuja skrajne przypadki ktore moim zdaniem nie zaleza pd otylosci. Mojej znajomej mowili ze nie moze zajsc w ciaze bo ma nadwage 6 kg!!! A ja mam otylosc olbrzymia i wg lekarzy nie powinnam byc w ciazy ale lekarze sobie a zycie sobie ;-) ja z kolei ogladalam programy o otylych mamach i porodach i jakos wszyscy daja rade - nie my pierwsze i nie ostatnie. Ogladalam jeszcze o dziewczynach z cukrzyca ciazowa i takie zabiedbania jakie one robily to az strach a okazalo sie ze z dzieciaczkami wszystko dobrze :-)
W tej chwili i tak nic nie zrobimy - musimy dbac o siebie najlepiej jak mozemy i tyle - nie mamy przeciez mocy nadprzyrodzonych
W tej chwili i tak nic nie zrobimy - musimy dbac o siebie najlepiej jak mozemy i tyle - nie mamy przeciez mocy nadprzyrodzonych
Mąż mnie dzisiaj zdenerwował wiec go olalam i pojechałam sama na zakupy
Kupiłam sobie piękna czerwona sukienka dwa rozmiary mniejsza.niż przed ciążą
mam plan by na chrzest się w nią ubrać
oby się udało 
Olucha a co twój gin powiedział?
Kupiłam sobie piękna czerwona sukienka dwa rozmiary mniejsza.niż przed ciążą
Olucha a co twój gin powiedział?
oluchapoducha
Jeraha prywatnej poloznej nie biorę, nie mam kasy, a rodzić chcę z mężem.
aisha mnie mój mąż też zdenerwował słowami mogłaś siedzieć na tej patologii ciąży, teraz muszę cię wozić do szpitala, a szkoda kasy na benzynę... popłakałam się no taki głupi!!!!
Byłam u gin. kazał mi jechać do szpitala na kolejne ktg, bo te z rana znowu na granicy normy, więc musiałam odwołać fryzjera
i jechać do szpitala na ktg, skoki były ale lekarz tamtejszy powiedział że może być i odesłał do domu, jutro kazał mi być rano na kolejne ktg. badał mnie ginekologicznie i napisał że kanał przepuszcza ciasno jeden palec... jak się zaczną skurcze to zapraszamy na porodówkę... a tak to no spę zalecił. I ja tak krąże od jednego szpitala do drugiego. Mój gin. pytał mnie co chcę czy sn czy cc to mi załatwi u kolegi, ja mu powiedziałam że ja już zgłupiałam sama ni nie wiem, nastraszyli mnie że u grubych rana się paprze i mogę spróbować sn. On powiedział że z tym papraniem rany to nie jest tak, ale zaleca mi spróbować sn a jak nie dam rady to wtedy cc. Ale wiecie czy ja trafię akurat na dyżur jego kolegi jak już się zacznie, przyjmie mnie jakiś pajac i będzie mi kazał się męczyć sn. Także ja już mam mętlik w głowie pomiędzy jednym szpitalem a drugim. A mój mąż tylko mnie wkurza, że mnie musi wozić, szkoda że jestem uzależniona od niego bo bym sobie sama pojechała, no zła taka jestem na niego!
aisha mnie mój mąż też zdenerwował słowami mogłaś siedzieć na tej patologii ciąży, teraz muszę cię wozić do szpitala, a szkoda kasy na benzynę... popłakałam się no taki głupi!!!!
Byłam u gin. kazał mi jechać do szpitala na kolejne ktg, bo te z rana znowu na granicy normy, więc musiałam odwołać fryzjera
No to tez ci palnal dziś. Może masz w domu rodzic bo benzyny szkoda? Mój mi powiedział ze nasz junior nie będzie szczęśliwym dzieckiem.bo przeze mnie nie dostanie wyprawki z RMF bo go urodzić nie chce dziś. Nosz kur...termin mam za 3tyg!
Ja jeżdżę ostatnio busami. Mam taki zaraz pod domem który wprawdzie jedzie godz ale dojeżdża pod gabinet gina a do szpitala mam 5min
Oczywiście zostawiłam sobie trochę gotówki w domu na taxi gdyby coś się działo albo bym się źle poczuła gdy on będzie w pracy.
Nie lubię być uzależniona od nikogo.
Ja bym spróbowała sn. Ale fakt w niezłej kropce się znalazłaś na finiszu.
Ja jeżdżę ostatnio busami. Mam taki zaraz pod domem który wprawdzie jedzie godz ale dojeżdża pod gabinet gina a do szpitala mam 5min
Oczywiście zostawiłam sobie trochę gotówki w domu na taxi gdyby coś się działo albo bym się źle poczuła gdy on będzie w pracy.
Nie lubię być uzależniona od nikogo.
Ja bym spróbowała sn. Ale fakt w niezłej kropce się znalazłaś na finiszu.
madalena_82
Karina na czczo cukier powinien byc do 90 a po jedzeniu to zalezy ile czasu po - w ciazy mierzy sie cukier godzine po i powinno byc do 120.
A jak wygladalo to w pierwszej ciazy? Jesli w pierwszej mialas cukrzyce ciezarnych to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze sie powtorzy w kolejnej.
Olucha a jak to sie stalo z tymi szpitalami ze zaczelas na ktg jezdzic? Lekarz Ci kazal czy cos Cie niepokoilo? Ja zaczynam wsluchiwac sie i zastanawiac czy wszystko jest dobrze - takie zadreczanie sie ...
Dziewczyny koncowka juz wiec nie ma co - jeszcze chwila i bedziemy mialy nasze.dzieciaczki wtedy sie dopiero zacznie ;-)
A jak wygladalo to w pierwszej ciazy? Jesli w pierwszej mialas cukrzyce ciezarnych to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze sie powtorzy w kolejnej.
Olucha a jak to sie stalo z tymi szpitalami ze zaczelas na ktg jezdzic? Lekarz Ci kazal czy cos Cie niepokoilo? Ja zaczynam wsluchiwac sie i zastanawiac czy wszystko jest dobrze - takie zadreczanie sie ...
Dziewczyny koncowka juz wiec nie ma co - jeszcze chwila i bedziemy mialy nasze.dzieciaczki wtedy sie dopiero zacznie ;-)
reklama
Podziel się: