reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Skoro nic się nie dzieje, to pewnie jeszcze trochę pociągniesz:p
Ja męża wysłałam po totka:p samej mi się po schodach latać nie chce:p

Pochwalę się wam łóżeczkiem mojego księcia:) a wy już macie wyprawkę skompletowaną?

reklama
Super! :) u mnie łóżeczko też już stoi, a mój mąż pakuje mi tam jakieś duperele, ciuchy se wiesza itd. bałaganiarz jeden... ;)
no ja co jakiś czas po wyjśćiu z wc mam taki śluz rozno kolorowy po tym czopie coś się ,,ciągnie,, cały czas... ciekawe czy do jutra doczekam, jestem umówiona z lekarzem w szpitalu rano.

Mój mąż trzymał w łóżeczku karton po bojlerze, jakieś narzędzia itp ale powiesilam baldachim o zagrozilam ze jak coś mi tam włoży to wywale przez okno. I od kilku dni porządek.jest :)

Pewnie ci schodzą resztki tego czopu, on się może i.kilka dni ciągnąć.

łóżeczko śliczne :happy2: ale ja jednak kupię turystyczne... przy Zuzi też takie miałam i bardzo się sprawdziło... zwłaszcza na wyjazdy pakowaliśmy łóżeczko do auta i mała wszędzie czuła się jak w domu :happy2:

no szykuje sie na jutro, boje się jak nie wiem, może wywołają mi poród, bo akurat bedzie lekarz znajomy, może już mam jakieś rozwarcie jak ten czop odszedł, czuje bóle jak na miesiączke ale i takie jakby mi się kupe chciało (przepraszam za dosłowność) ;) nie są ciągłe, są co jakiś czas tylko... rano jak tam będę jechała do dostanę paraliżu :/ jak bede mogła to napiszę jutro do was

No turystyczne też mamy, ale będzie stało u dziadków, gdy do nich pojedziemy;) albo gdy się będą dzidzią zajmować.
Nie mogłam się oprzeć i musiałam takie śliczności kupić. Turystyczne nie są takie ładne, choć na pewno bardziej praktyczne.

Olucha to może jutro będziesz swojego maluszka już tulić, jej ale ci zazdroszczę...:p
A bóle czuję takie same jak ty - na miesiączkę i jakby mi się do kibelka chciało. We wtorek mam wizytę, będzie mi dokładnie badać. Zobaczymy, może też mnie na ip od razu wyśle:p

reklama
olucha a te bóle to może już delikatne skurcze się zaczęły?... może w nocy się samo rozkręci? trzymam kciuki!!!!
aisha - za Ciebie też!!!!

owocnej nocki laski :-D

Do góry