reklama

Otyłość w ciąży

A nie nie rodzę ;) sytuacja się zmieniła, jechałam nastawiona ze zostanę, torbę wziełam tak jak lekarz kazał. Wpadł na chwilę i skonsultował mnie ze swoim kolegą, więc pan doktor stwierdził że jeszcze mam czas, że najlepiej będzie jak poród się sam zacznie... więc z jednej strony trochę odetchnełam tam na miejscu ;) byłam tak zdenerwowana że cisnienie 140/95 i to się okazalo niepokojące, ale lekarz kazał mi mierzyc w domu 3x dziennie i przyjechac jak będzie takie wysokie. A tak to kontrolne ktg co dwa dni i juz. Dzis pierwsze ktg znowu mi wyszlo bardzo wysokie, ale zjadłam napiłam się i juz bylo dobre. no także jeszcze nie zostałam mamą i czekam na skurcze wtedy mam jechac do szpitala. Także stres był. Dzięki za kciuki!! :):)

reklama
aaaaaa hahaha to nas przetrzymałaś!!!!!!!!!! gałganie:-D:-D:-D Ja Ci na priv mój nr wyślę na przyszłość to sms-a chociaż jakiegoś pykniesz jak się zacznie :-)... ale w sumie dobrze, że czekają na naturalny przebieg ... jednak jak się samo zaczyna to jakoś inaczej jest... :happy2:

Zapisałam sobie :) mi faktycznie łatwiej smsa jest wysłać to powiadomię rurkę a rurka Was ;) Podałam też Tobie swój nr.
Przepraszam że tak długo trzymałam Was w niepewnośći ;)
Wiecie jak wróciłam to spałam 3 godziny, i nadal taka śnięta chodzę.... spałabym dziś cały czas... w nocy spałam nie stresowałam się. Dopiero się zestresowałam jak weszłam do szpitala, a uspokoiłam jak powiedział lekarz że do domu wracam ;)

to już się nie stresuj :tak:... wypoczywaj... zrób sobie kąpiel, pyknij maseczkę, zrób manicura.... relakssss.... niebawem będziesz mogła pomarzyć o takich luksusach ;-)

reklama
Olucha relaksuj sie i korzystaj z ostatnich spokojnych chwil:)) fajnie masz, ze juz niedługo bedziesz miała to za sobą:) a powiedzcie jakie macie brzuchy? Baaaardzo duze?:) ja jestem 20tc u juz zaczyna byc widac a ze swoj juz miałam ciekawi mnie jaki bedzie pod koniec ciazy, czy sie uniose w ogole:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry