Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A nie nie rodzę sytuacja się zmieniła, jechałam nastawiona ze zostanę, torbę wziełam tak jak lekarz kazał. Wpadł na chwilę i skonsultował mnie ze swoim kolegą, więc pan doktor stwierdził że jeszcze mam czas, że najlepiej będzie jak poród się sam zacznie... więc z jednej strony trochę odetchnełam tam na miejscu byłam tak zdenerwowana że cisnienie 140/95 i to się okazalo niepokojące, ale lekarz kazał mi mierzyc w domu 3x dziennie i przyjechac jak będzie takie wysokie. A tak to kontrolne ktg co dwa dni i juz. Dzis pierwsze ktg znowu mi wyszlo bardzo wysokie, ale zjadłam napiłam się i juz bylo dobre. no także jeszcze nie zostałam mamą i czekam na skurcze wtedy mam jechac do szpitala. Także stres był. Dzięki za kciuki!!
aaaaaa hahaha to nas przetrzymałaś!!!!!!!!!! gałganie Ja Ci na priv mój nr wyślę na przyszłość to sms-a chociaż jakiegoś pykniesz jak się zacznie :-)... ale w sumie dobrze, że czekają na naturalny przebieg ... jednak jak się samo zaczyna to jakoś inaczej jest...
aisha, olucha, karina podałam wam mój nr jakby co nie wiem czy macie neta w tel, czy łatwiej sms w ekstremalnych warunkach wysłać ale zawsze to jakiś kontakt będzie
Zapisałam sobie mi faktycznie łatwiej smsa jest wysłać to powiadomię rurkę a rurka Was Podałam też Tobie swój nr.
Przepraszam że tak długo trzymałam Was w niepewnośći
Wiecie jak wróciłam to spałam 3 godziny, i nadal taka śnięta chodzę.... spałabym dziś cały czas... w nocy spałam nie stresowałam się. Dopiero się zestresowałam jak weszłam do szpitala, a uspokoiłam jak powiedział lekarz że do domu wracam
to już się nie stresuj ... wypoczywaj... zrób sobie kąpiel, pyknij maseczkę, zrób manicura.... relakssss.... niebawem będziesz mogła pomarzyć o takich luksusach ;-)
Olucha relaksuj sie i korzystaj z ostatnich spokojnych chwil) fajnie masz, ze juz niedługo bedziesz miała to za sobą a powiedzcie jakie macie brzuchy? Baaaardzo duze? ja jestem 20tc u juz zaczyna byc widac a ze swoj juz miałam ciekawi mnie jaki bedzie pod koniec ciazy, czy sie uniose w ogole:-)