reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Rurka wygląda super;) brzuszek ma jak na bliźniaki:P te kilogramy to ona ma chyba na stopach:P
Jeraha ja żadnej diety nie stosuję, bo nie muszę. Tzn nie jem niektórych rzeczy, ale zdarza się że skuszę się na fast fooda albo kilka chipsów. Efekt +10kg. Ale do tej pory mieszczę się w swoje ciuchy, więc się nie przejmuję. Po porodzie trzeba będzie się ograniczać, więc teraz sobie nie odmawiam jak mam na coś ochotę, wychodząc z założenia, że już niedługo nie będzie mi wolno;(
Karina trzymamy kciuki żeby wyniki były dobre!

A to ja - wprawdzie nie taka śliczna jak Rurka ale mówi się trudno;)

Załączniki

• DSC_0053.jpg
    DSC_0053.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC_0054.jpg
    DSC_0054.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 79
Aisha naprawde nie wiem co chcesz od swojego wyglądu, bo wyglądasz tak samo dobrze jak i rurka a jestes troche przed porodem!:)) staram sie nie przejmować, ale jednak gdzieś mi to w tej łepetynie siedzi:/ 10 kilo to nie duzo masz jak na cała ciaze, nie wiem jak to robicie, bo ja sie naprawde ograniczam a waga rosnie:(

Teraz ważę 120kg.
Brzuch tak, ale cycki nie powinny :)
Wiesz ja na początku chciałam się odchudzać w ciąży by nic nie przytyć ale na szczęście lekarka wybiła mi to z głowy.

O cyckach to słyszałam rożne opinie, podobno po porodzie rosna najwiecej bo sie mleko w nich zbiera i maja najlepszy kształt..niestety posniej jak sie długo karmi moga obwisnac:( ale to to juz akurat mam w D...:)

A z jaka waga startowałas? Ja z 85... Juz mam w porywach nawet 88... Modle sie zeby nie dobić do 100 :/

startowałam z 80kg... nooo właściwie to miałam 78 póżniej jak już po owulacji z tydzień byłam to mi ze 2-3 kg wskoczyła nie wiem skąd ( ale mam tak w każdej ciąży) ale jakoś w głowie mi utkwiło ze startowałam z 80 kg i tego się trzymam :sorry2: więc chyba utyłam najwięcej z obecnych tu dziewcząt...:zawstydzona/y: wpieprzam słodycze niestety jak mam ochotę i n nie pilnuję diety w ogóle!:no: zła na siebie jestem... ale woli silnej za grosz nie mam...

aisha... ja śliczna!!!! nieeeee
a Ty wygladasz super!!! kobieto przed porodem jesteś!!!! a moja fota z 28 tc i jaki bebzon wielki miałam już wtedy!!! :-D

a co do cycków to też mam do pasa więc luzzz... tylko dobry stanik ratuje sytuację ale jak mam sie rozebrać to już inna bajka :-D

reklama
Rurka jestes juz tak daleko a 100 jeszcze nie masz wiec akurat nie masz sie czym martwic:) ja to sobie wszystkiego odmawiam, ale wkurza mnie to bo nie jem a waga rosnie wiec chyba oleje to , martwic waga sie będę jak urodzę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry