Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karina ja chyba tez musze ze słodyczy zrezygnować masz śliczne dzidzi a w ktorym tc miałaś pierwsze ktg? Ja jestem w 22 i jeszcze nie miałam nic takiego, przewaznie przykłada mi taki glosniczek do brzucha i tam słucham serduszka
Karina uśmiechnięta, zadowolona fajna fotka
A ja bym tak chciała wiedzieć ile moje waży mierzy, nigdy mi nie powiedziano ile mierzy a ja pierdoła nie pytałam :/
ale tak na wieczór się kręci że mi cały brzuch skacze, a środku ciasno czuje.
aisha ja 12kg My to podobnie ,,idziemy,, może się zdarzy że urodzimy tego samego dnia
a ja właśnie zjadłam kilka krówek, kawałek czekolady, mandarynki, kiwi... także se pozwalam
Olucha mój był ostatnio mierzony dwa miesiące temu i wtedy ok 35cm miał. Teraz się go zmierzyć juz nie da bo się w usg nie mieści
No wiem ze my prawie tak samo,dlatego ja czekam aż się u którejś w końcu zacznie bo oszaleje!
Jeraha u mnie na Śląsku dopiero od 40tc robią ktg.
Kurde a ja coś się źle czuje. Popołudniu przytulanki z mężem i od tej pory mam mdłości
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie, bo lekarka powiedziała, że wszystko inne jest w normie. Musi być dobrze
Wyjechałam z córcią do siostry na parę dni, aby odpocząć i choć na chwilkę oderwać się od tego wszystkiego. Podróż koszmarna, jechałam godzinkę kolejką WKD, zero toalet na peronie o pociągu nie wspomnę, bo też nie ma i omal się nie posiusiałam. Takie wycieczki to już chyba nie dla mnie Teraz wybieram się z siostrą polatać po sklepach, może coś ładnego trafię dla moich dziewczyn
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i życzę miłego piątku