reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Ja mam straszne wzdęcia, tak mnie rozsadza brzuch musiałam espumisan wziąść :/
aisha teraz ja mam jakiś efekt mokrych majtek, nie wiem. Wybrałam się dziś na spacer po schodach, może coś się zacznie w nocy...
aisha teraz ja mam jakiś efekt mokrych majtek, nie wiem. Wybrałam się dziś na spacer po schodach, może coś się zacznie w nocy...
Jeraha
Zaangażowana w BB
Diewczyny a wy tez sie boicie porodu i powikłań? Ja czasem jak usłysze historie podobne do tej ostatniej o martwym dziecku to wpadam w jakaś panikę
z reguły nie ufam lekarzom i chyba to moj największy problem...
aisha ja tez wcinam paczki i drożdżówki
staram sie nie ulegac zachciankom ale czasem oprzeć sie nie moge..
olucha nie martw wie mezem, mysle ze jak urodzisz bedziesz miała daleko jego zachowanie bo oddasz sie dziecku, a jak sie nie zmieni to kopnij go, zasługujesz na faceta kory cie bedzie szanował..
ja bardzo rzadko czuje ruchy, to 22 tc a czuje moza raz na kilka dni;( lekarz mi powiedział ze to wina mojej nadwagi...
aisha ja tez wcinam paczki i drożdżówki
olucha nie martw wie mezem, mysle ze jak urodzisz bedziesz miała daleko jego zachowanie bo oddasz sie dziecku, a jak sie nie zmieni to kopnij go, zasługujesz na faceta kory cie bedzie szanował..
ja bardzo rzadko czuje ruchy, to 22 tc a czuje moza raz na kilka dni;( lekarz mi powiedział ze to wina mojej nadwagi...
Jeraha mnie czasem paraliżuje strach o porod i o to czy wszystko będzie ok. Dla mnie najważniejsze w tej chwili by dziecko było zdrowe.
Owszem przy nadwadze można słabo czuć ruchy,ale uwierz mi,że ja mam większą nadwagę a czuje doskonale, czasem przez kilka godzin. A jak ma czkawke to skacze mi brzuch jak szalony. Z tym ze takie ruchy czuć później, ok 7mca.
Owszem przy nadwadze można słabo czuć ruchy,ale uwierz mi,że ja mam większą nadwagę a czuje doskonale, czasem przez kilka godzin. A jak ma czkawke to skacze mi brzuch jak szalony. Z tym ze takie ruchy czuć później, ok 7mca.
madalena_82
Dziewczyny odszedl mi czop!!! No i automatycznie zaczelam sie bac porodu. Wiem ze to nie oznacza ze zaraz urodze ale jednak to cos nowego dla mnie ;-)
madalena_82
Mysle ze pierwsza to nie - Tobie odchodzi juz tez ten czop no a Olucha sie pozeganala z czopem juz dosc dawno temu :-) czytalam teraz ze to nic nie znaczy i nie ma co sie nastawiac. Tak czy inaczej fajnie ze cos sie dzieje 

madalena_82
Wyspalam sieeee
ale super!!! Aisha mam nadzieje ze Ty tez spalas i sie wyspalas!
Jeraha tymi ruchami to sie nie przejmuj narazie. Masz pelno ruchow ktorych nie odczuwasz. Ja czasami odgladam program "ciaza z zaskoczenia" na tlc i tam babki nie wiedza ze sa w ciazy i przez 9 miesiecy nie czuja ruchow bo np dzidzia w lozysko kopie ;-) takie pewne i dosc regularne ruchy to powinny byc od 28 tygodnia wiec jeszcze jest czas.

Jeraha tymi ruchami to sie nie przejmuj narazie. Masz pelno ruchow ktorych nie odczuwasz. Ja czasami odgladam program "ciaza z zaskoczenia" na tlc i tam babki nie wiedza ze sa w ciazy i przez 9 miesiecy nie czuja ruchow bo np dzidzia w lozysko kopie ;-) takie pewne i dosc regularne ruchy to powinny byc od 28 tygodnia wiec jeszcze jest czas.
reklama
Podziel się: