reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

O Boże,ale kusicie tymi przepisami :D Ale sie nawcinalam wczoraj na weselu ze az mi bylo cala noc mdlo wiec na razie mam dosc ;)

Pare dni mnie nie bylo a tu jakis kłótnie :( Co do grupy na fejsie tak jak pisalam musze sie zastanowic bo jesli grupa ma w nazwie cos o ciazy itd,to bede sie tu tylko udzielac bo naleznosc do grup chyba widac dla znajomych a nie chce zeby ktos wiedzial ze mysle o ciazy itd. Ale chetnie dodam kazda z Was do znajomych, jak któras zainteresowana to piszcie. Martusia, Twoja wiadomosc dostalam,tzn dzis odczytalam,ale moj stosunek do grupy na fejsie jest j.w. Wole tu z Wami pisac, nie wiem co na fejsie mialybysmy pisac, a i tak mam malo czasu zeby tu Was czytac ;(

Marcia, tak,chodzilo mi o naturalne planowanie rodziny ;) Kurcze,Ty niedlugo półmetek :) Ale leci czas! Kiedy sie pochwalisz brzuszkiem?:)

Nadalka, tak myslalam,bo pisalas ze bierzesz antyki ;) Ale jakbys miala jakies pytania jeszcze to postaram sie pomoc.

Pozdrowka dla reszty bo nie pamietam kto co pisal :*
Spadam przygotowywac mega testa dla moich durnych maturzystow :p
Buzka :)

reklama
<tańczy taniec radości> jupi! drugi test obciążenia glukozą wyszedł lepiej niż książkowo!:D muahahaha!:D <pierwszy wyszedł tak sobie> jestem absolutnie szczęśliwa! <uczciłam ten fakt małą miseczką galaretki cytrynowej;-)>

witam dziewczyny, co prawda w ciąży jeszcze nie jestem ale myslę o drugim dziecku, mam jednak problem z wagą, ważę 120 kilo i skończyłam właśnie 41 lat, pierwsze dziecko urodziłam jak skończyłąm 37 i ważyłam w dniu porodu 116kilo, a jak zaszłam w ciążę to ważyłam 113kg więc tylko 3 kg przytyłam, po porodzie od razu 10 mi spadło i ze szpitala wyszłam ważąc 106. Teraz jednak waże trochę więcej i mam niestety więcej lat. czy jest jakaś dziewczyna tutaj która w podobnym wieku i z podobną wagą urodziła??

Witaj hidi:)
Jest wśród nas KŁaczek- najbardziej doświadczona w tych kwestiach. Słuchaj wiek to nie wszystko, jak ma się udać to się uda i drugi maluszek będzie. A waga... no cóż, my tu do drobniutkich inaczej wszystkie należymy:)

Sukkub ja oliwka w koncu normalna jechałam dla dzieci ,rozne specifiki wczesniej stosowałam ale one tylko portfel uszczupliły nic wiecej:-p:-)

Hidi ja tez juz latka swoje mam ;-) waga tez ciezka ,moja mała ma roczek a teraz staramy sie o nastepne bobo:-) wiec mozna i z waga i z wiekiem :-)

Marcia jak sie czujesz :-)

reklama
Cześć kobietki!

Fasolka dzięki zę pytasz... czuje sie wzglednie jakos tak coraz ciezej mi sie robi ale ogólnie jako tako. dzisiaj byłam w laboratorium i w pn gin prywatny a w wt na nfz.

Do góry