reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Alex ja też byłam u gina w 5 tygodniu, kazal mi przyjść za 3 tygodnie aby wszystko bylo jasne.
a teraz corz częścir można spotkać chamów niż kulturalnych ludzi. Chodzi mi o sytuację w zus. U nas są numerki.

Marcia, śliczny brzuszek :-)

reklama
Marcia, dziękujemy za zdjęcie:) Ślicznie rośnie maluszek:*
A pęcherzyk - wiadomo - problemy.. no grozi poronieniem, więc mam nadzieję, że luteina pomoże i wszystko dobrze będzie:)

Ale tu cisza ostatnimi czasy... fiu fiu... :)
Buziaki i dobrej nocki:*

Dzien doberek!

tak jest u mnie juz polowka jeszcze 6 dni i usg polowkowe :-)

dzisiaj zrobilam pierwszy zakup dla syneczka i kupilam sliczne ogrodniczki z mieciutkiego dzinsu w lidlu :-)

Marcia super sa te ogrodniczki moja Patka takie ma i rosna z nia ;-):-)

Na modelce ;-):-D
969919_562135893843643_312127229_n[1].jpg

Załączniki

• 969919_562135893843643_312127229_n[1].jpg
    969919_562135893843643_312127229_n[1].jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 65
Fajowa modelicha!!!

A ja dzis musze wziac sie za male przemeblowanie :)

Wieszak z kurtkami wyladuje w malym pokoju, a komoda w sypialni. Wzielam sie na sposob...
Wieszaka wszystko zdejme, przeniose stelaz, powiesze wszystko.spowrotem, a z komody wyjme szuflady i przeniose puste osobno, a juz szkielet bez szuflad to przepchne przez prog bez wysilku :)

Chyba ze bedzie cos ciezko, to zostawie mojemu M. Ale nie powinnam miex problemu.

alex uważaj z tym ciąganiem mebli bo to wiesz poczateczek zebys sobie biedy nie narobiła ..

ja dzisiaj obudziłam sie o 4 i myslalam ze juz nie zasne ale jakos sie jeszcze udało na godzinkę ale i tak chodze nie wyspana. pospie se w dzien ..

miłego dnia!

reklama
Czesc kobietki!

co tam u was? Ja mam infekcje drog moczowych przez tydzien urosly mi leukocyty do 20-30 wpw i mam liczne bakterie czego od poczatku ciazy nie bylo i oczywiscie mam antybiotyk w tym przypadku mniejsze zło mam nadzieje ze szybko przejdzie

milej soboty!

Do góry