reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

jereha.. spokojnie teraz to lada moment poczujesz :) to normalne, że teraz raz czuć mocniej raz słabiej a czasem w ogóle. Ja z Zuzia to do końca ciąży miałam tak że raz czułam mocno i wyraźnie a później dwa dni ciszy... tylko lekkie muśnięcia... i tez się martwiłam... w tej ciąży to czuję codziennie naprawdę mocne kopniaki aż boli czasami :)... i Ty poczujesz niebawem :happy2: myślę, że tak jak dziewczyny piszą... poczekaj jeszcze ze dwa tygodnie i powinnas czuć :)

reklama
Jej na lutowkach kolejna dzidzia się urodziła :) 5 w tym tygodniu!
Lasce odeszły wody o 4 a o 10 dzidzia na świecie była. Szybko.jak.na pierwsze!
Chyba jednak nie będę czekać aż 6h w domu, jak.położna rodziła :)

Juz 5?! Super!!! A pamietasz na kiedy mialy terminy? Duzo wczesniej sie dzieciaczki urodzily? Chyba musze w koncu spakowac torbe. Jakos do tej pory nie moglam sie zmobilizowac "zeby nie zapeszyc". A te dzirwczyny mialy jakies objawy wczesniej czy dzien jak codzien i nagle porod? Szybciutko urodzila od 4 do 10!!!

4 z nich miały planowane cc, z różnych przyczyn. A dziś pierwsza sn.
Ok dwa tygodnie przed terminem.
Ja torbę mam spakowana od 34tc.
Nigdy nic nie wiadomo.

No widze ze naprawdę nigdy nie wiadomo ..., nie ze tez u mnie tak wyjdzie ze cesarki sie nie doczekam :p
Moze jednak zamelduje sie w szpitalu wczesniej ...

a u mnie nic sie nie zapowiada na razie... :/ zastanawiam się nad sexem żeby przyspieszyć tą całą procedure. do tego gardło mnie strasznie boli :( juz mam dosyć, dzis bylo tloczno w sklepie i koles odbil mi się od brzucha, dziwne uczucie ;)

Tak impreza dziś. Ale właśnie wracamy. Brzuch mnie boli.okropnie.
Sama już nie wiem czy to skurcze czy coś.

Olucha seks nie zaszkodzi,jeżeli porodu nie wywoła to przynajmniej mąż szczęśliwy będzie :)
Zresztą w tym co ci wczoraj wysłałam są tez inne metody, np schody, masaż itp.

Ja to się boję ze przenoszę ciążę wiec próbuje wszystkiego po trochu.

A na gardło polecam tabletki *spam*. Mi zawsze pomagają.

reklama
Nie, właśnie u góry. Tam gdzie dno macicy. Boli.mnie pół dnia o jest takie twarde jak przy skurczach.
Ale tak mam cały czas więc to.chyba skurcze nie są.

Do góry