No tez bym chciala ale musze miec powod jakis, na razie czuje sie dobrze, cukrzycy nie ma, cisnienie dobre, apetyt jest, tylko ta anemia ale to nie wystarczy do zwolnienia

Nawet jak rzygalam kurna w pierwszym trymestrze to przychodzilam tu , moze 10 dni w sumei dostalam. A szkoda...jak jestem w domu to mniej jem bo wiecej spie i waga w dol leci, a w pracy wiecznie cos podjadam
A hoteliku nie moge sie doczekac bo wrocily mi wspomnienia jak maz mnie podrywal, znalazlam nasze rozmowy na skypie, jako ze wtedy bylam jeszcze w Polsce na stale i zanim sie do Irladnii przenioslam, widzielismy sie rzadko i tesknilimy jak cholera, ach, zeby on takim romantykiem sie znow zrobil to bym chyba umarla ze szczescia

Juz nie mowiac o tym ze majac jego slowa z wtedy w pamieci, te komplementy, mam ochote go po prostu obskakiwac, przytulac, calowac codziennie

Nie wiem, normalnie zmiana o 180 stopni...On uwaza ze oszalalam

ale coz mowia ze to hormony takie sentymenty wywoluja. I pomyslec ze mieslismy kryzys 3 lata temu i chcialam odejsc i calkiem zapomnialam ze taki byl...az mi te wspomnianiy wywolaly zal ze bylam taka wtedy niedobra i pokazywalam pazury.
A koszulki nocne to w xtra duzych romziarach zamowilam , np taka:
Plus Size Sexy Lingerie Sleepwear Ruffle Nightwear Pajamas Babydoll Mini DRESS | eBay
albo taka:
Women Sexy Lingerie Bow Front Padded Underwire Polka Dot Mesh Babydoll Set S-3XL | eBay
nie wiem czy sie otworza linki
Jak widzicie po pare funtow sa tylko

Przyznam ze kupilam jeszcze dwie inne, takie juz w stylu bardziej przykrytych koszulek, jesli was interesuja
No a czuje sie na tyle dobrze ze jesli dzidzia nie kopie, a mnie nic nie boli to czuje sie jakbym w ciazy nie byla...

Nawet zgaga zelzala ostatnio. Wyprobowalam sposob szwagierki, trzeba zjesc po posilku takim ktory wywoluje zgage (czyli u mnie np wszystko co ma pomidory, zwlaszcza sos do spaghetti) zjesc zielone jablko, ale nie to takie kwasne pryskane i sztuczne, tylko np Golden Delicious. wyprobowalam i nawet po spaghetti nie mialam zadnej zgagi! Czulam jakby sie 'dobijala' ale potem e 'schodzila w dol' dzieki temu jablku! Tez sie zdziwilam jak mi to powiedzialam ale stweirdzilam ze nie zaszkodzi sprobowac...dzieki temu ostatni raz Rennie bralam z miesiac temu