reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja juz sie nastawilam na porod po terminie i nadal sie nie spakowalam do szpitala!!! Dzis jednak to zrobie - musze tylko dokupic klapki pod prysznic ;-)

reklama
no mi ten czop już 16 stycznia odszedł, to ponad 2 tyg już mineło i na razie cisza spokój :/ Pakuj torbę koniecznie, ja już od 2ch ms. mam spakowaną ;) ale klapki tez musialam dokupić, i nie dawno je dopakowałam.
Jeraha ja też się boje porodu, nie ufam lekarzom wcale! jeszcze jak widzę taką jedną lekarkę w szpitalu to modle się byleby na nią nie trafić! Na znanym lekarzu ma same negatywy, pozatym mialam juz z nia doczynienia, i to ona jako pierwsza zlekcewarzyla moje skierowanie na cc.

A juz chciałam pisać co u Ciebie Olucha ... :) , ale jeszcze w domu .., mam nadzieje ze jutro dobra decyzje podejmie lekarz co do Ciebie ...

Mnie też mąż pogonil i się przed świętami pakowalam. Tzn cześć, bo resztę jakieś dwa tyg temu. Klapki i kapcie mam. Ale nie wiem czy mi stopy do nich wejdą! Ale nie chce mi się rozpakowywac i sprawdzać.

no Karina też mam nadzieję na konkretną decyzję, bo już i ja mam mętlik w głowie i wam tu kadze. No ale widzicie jacy są lekarze nie poważni.
Nudzę się powiem Wam :/ już wszystko mam przygotowane tylko dzieciaczka brak, już bym chciała mieć zajęcie ;) tak w lato by się na działkę pojechało,a tak siedze w domu :/ mąż mecz ogląda :/ i tak dzień jak co dzień :/

Co tam i was laski?
Ja mam dziś dzień lenia. Zamówiliśmy obiad na wynos i zalegam na kanapie z książką.
Nic mi się juz nie chce.

Mógłby się już urodzić!

A ja 20 minut temu dopiero wróciłam do domu ... Jeszcze musze pare rzeczy zrobić i cisnę spac ..., po 5 pobudka ...

Moze dzieci na walentynki przyjdą ? :)

Na walentynki to już trochę późno będzie ;) ja już nie wytrzymam, strasznie bolą mnie pachwiny, kręgosłup, i jak dziecko się kręci to mi strzela coś w miednicy czy co, tak jak w kolanie czasem pyka :/ Karina jeszcze do pracy tak rano wstajesz :/ ja już bym nie dała rady pracować...
Czuje taki ból mnie łapie jak na okres w podbrzuszu :/

Ja dzis mialam.mega aktywny dzien (jak na mnie) - nawet posprzatalam caly dom! Poza tym sklepy, zakupy itp. A teraz jestem mega padnieta...
Aisha zazdroszcze tej ksiazki ;) ja uwielbiam czytac a od kiedy jestem w ciazy nie moge sie na ksiazkach skupic i czytam raptem kilka stron - chyba ze chodzi o ksiazki Cobena te czytam jednym tchem- ale te juz wszystkie przeczytalam wiec moje czytanie zostaje zawieszone do nastepnych wydan ;)
Karina walentynki to w sumie 2 dni przed moim terminem wiec dosc realny termin chociaz wolalabym kazda inna date - urodziny w walentynki to nie za fajnie chyba ;) wszyscy randkuja

Olucha bole jak na okres zwiastuje jedno ;) a regularne sa te bole? Daj znac koniecznie!

Ps pytanie do dziewczyn ktorym odszedl czop- czy u Was byl zabarwiony krwia? U mnie nie byl i teraz sie zastanawiam czy to.dobrze?

reklama
Dobry :)

Olucha melduj co i jak ... Jesli nie urodziłaś/rodzisz to co lekarze mówili?

Madalena no moj tata to Walenty :) nigdy na to nie narzekał :)

Do góry