reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A Ja dziś juz lepiej się czuję, narazie nic mnie nie boli ani nie kłuje...
Dziewczyny uwierzcie że staram sie odpoczywac jak najwęcej się da ale przy 3 letniej artystce nie jest łatwo...
Zaraz strzelę sobie kawkę i trzeba pranie nastawić, dom ogarnąć na spacer Weronkę wziąć i za obiad się brać...odpoczynek póżnym popołudniem albo wieczorem...tak wygląda mój dzień odkąd jestem a zwolnieniu :tak:
a jeśli chodzi o tabletki to gin kazał brac mi tylko no-spe w razie potrzeby, luteiny ani duphastonu nie dostałam...

Ostatnia edycja:
Madalena trzymam kciuki i czekam na info też :)
U mnie nic się nie dzieje :( aisha a ciebie łapały bóle w nocy dziś?
Justka u mnie dziś ładna pogoda, zimno ale słońce świeci. Chętnie bym poszła na spacer, albo posprzątała w domu, ale nie dam rady :( jak w kuchni coś gotuje to muszę na siedząco, nie ustoje tyle czasu :/

madalena &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja żyję ale bez neta!!!
skurcz mnie taki w nocy złapał ze myślałam że zaczynam rodzić :) ale tylko jeden był na szczęście bo dla nie za wcześnie jeszcze...

trzymam za was kciuki!!!! buziaki!!!!!!!!!

Madalena [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110]!!!!!!

Trzymam mocno kciuki :)

W koncu cos sie dzieje , a stawiałam na Oluche jako pierwsza :)

Czekamy na wieści :)

Madalena sobie wykrakała tą pełnię:p akurat się dziś zaczyna:p ciekawe czy zdążyła się spakować, bo wczoraj w proszku jeszcze była.
No ja byłam pewna że Olucha albo ja zaczniemy, a tu proszę....
Ja po wizycie, szyjki brak, rozwarcie 1,5cm. Pani ginekolog mogła małego po główce popukać tak nisko siedzi;) skurczy niestety też brak. Termin na jutro...Jak się nic nie wydarzy to w piątek mam się zgłosić na ip, najpóźniej w sobotę.
Mały waży ok 3600...tzn że przez tydzień utył pół kg! Ginka mi ciągle powtarzała, że duży to on nie będzie....Już sama nie wiem co o tych pomiarach myśleć.

reklama
Madalena trzymam kciuki :) Ja już się nie mogę doczekać, już normalnie w domu fiksuję. Wczoraj byłam u swojej gin. i dostałam skierowanie do diabetologa, bo to jednak cukrzyca :(

Do góry