reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja odciągam. I do odciągnietego daje ten Nutriton. Na razie jest dobrze bo nie ulewa i zaczął w końcu na wadze przybierać.
Jednak odciągam różnie czasem uda się, 80 czasem 40 wiec podają mu w szpitalu tez bebilon pepti. Niestety nie mam zbytnio kontroli ile zjadł bo w nocy ze względu na leki nie może być ze mną.
Z rana ok,pięknie się goi i w ogóle nie boli. Jednak antybiotyki do min środy musze brać. I Aleks tez.
Ponownie zbadali mu crp i znowu jest 6. Czyli spadek.
Głupieje juz od tego.
Olucha jak rana? Mąż ci pomaga z córką?
Szczerze wam powiem ze po 12h z moim synkiem z ulgą go oddałam choć na kilka godzin i mogę się przespać.
Wrzucajcie fotki swoich pociech!

reklama
U mnie lepiej :) zarówno moje jak i.małego wyniki się poprawiły,crp ujemne morfologia ok. We wtorek w nocy bierzemy ostatnie dawki antybiotyku i w środę kontrola. Jeżeli nic się nie zmieni to na weekend do domu.jestem mega happy!
Madalena byliście juz na spacerze?

Ja po prawie 3 tyg uwięzienia w szpitalu nie mogę się doczekać by z dzidzia wyjść na świeże powietrze.
Jutro zrobią Aleksowi wszystkie badania i jak będą dobre wyniki to idziemy do domku :)
3majcie kciuki by było ok!

Olucha co tam u ciebie? Jak sobie radzisz z córką? Mąż pomaga?

A laski jeszcze w dwupaku jak się miewają?

Olucha jesli chodzi o mleko modyfikowane to znalazlam fajne przeciw kolkom, wzdeciom i zaparciom - hipp bio combiotyk comfort. Od wczoraj podaje malemu i roznica jest ogromna u nas!
Aisha trzymam mocno kciuki. Wierze ze wyniki beda super i juz teraz wyjdziecie

Aisha [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] mega zaciśnięte kciuki !!!
Bedzie dobrze :)

Olucha niedługo ciężka faza minie ..., jeszcze troche i bedzie lepiej :)

No ja mialam wczoraj badanie glukozy .., i wszystko dobrze :) teraz w czwartek usg mam i kontrole , juz sie nie moge doczekać [emoji56]

Cześć dziewczyny:) naprawde macie sie juz fajnie ze jesteście po porodzie i macie wasze maleństwa przy sobie... Ja mam chyba ostatnio jakis kryzys, zaczęłam bać sie porodu i powikłań albo komplikacji, czeka mnie tez badanie glukozy i jakos tak w ogole humor nie dopisuje:((

reklama
Karina super ze wyniki ok!
Olucha mam nadzieję że wkrótce się z córką dotrzecie i będzie łatwiej. Mi będzie pomagać na początku teściowa. Bo moje dziecko po ponad 2tyg w szpitalu jest strasznie rozchwiane.
Jereha każda z nas dopadaly w ciąży takie myśli.
Ale nie ma co się martwić na zapas.

Do góry