reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Kattaya hej:) Miło Cię "widzieć" :* Lilka super sobie radzi:*
Ka ja nigdy nie korzystałam z tych testów...
Mimi super pudełka. Mój mąż właśnie jest w Pepco to weźmie. Pojechał po pudło na zabawki plastikowe,niebieski z liskiem; już trzecie ;) Lubię je bo mają pokrywki. Dominik ma chyba za dużo zabawek [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dużo ubrań kupowałam w Pepco i z jakością różnie. Zależy jak się trafi, ale patrząc na ceny nie ma co narzekać [emoji6] Zwłaszcza jak nic się nie ma a na początek trzeba dużo wydać, a dziecko czasem dwa razy założy. Albo nie szkoda ich dla takiego raczkujacego malucha.
Ale i teraz zdarza mi się młodej kupować w Pepco.
Jednak zdecydowanie wolę zakupy przez internet. Wcześniej dużo kupowałam używek na allegro. Teraz szukam promocji, wyprzedaży np. w H&M, Coccodrillo.
Szczerze to moje córki mają dwa razy więcej ciuchów ode mnie [emoji38]
Teraz jeszcze nauczyłam się kupować na aliexpress.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Edysiek Aliexpress górą!!! :) Skarpetki są rewelacyjnej jakości,kalesonki dla maluszków i zabawki są super! Z ubrankami różnie!Często są świetnej jakości i 100% bawełna ale cienkie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ubranka, zabawki, balony z postaciami z bajek, zegarki, lampki i dużo ozdób do włosów dla małej. Sobie nawet kurtkę na zimę kupiłam na ali.
A to mój ulubiony zestaw ( koszula dla mnie, sukienka dla małej ). Mamy jeszcze takie białe.

1515853297-f6e8fa402a33cbde-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mam torebkę i portfel, które uwielbiam [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ostatnia edycja:
Kasia - akurat to nas w sumie nic nie kosztuje, schronisko i stowarzyszenie nam wszystko zapewnia. Wszystko braliśmy na faktury na nich. Każde schronisko potrzebuje takiej pomocy, bo pieniądze jest łatwiej zebrać, gorzej z rękami do pracy i opieki nad kotami/psami. Małe kotki to w ogóle hardcore, bo sporo czasu wymagają, ale są też dorosłe koty, które źle znoszą pobyt w schronisku, podupadają psychicznie i fizycznie, wtedy też im szukają domu tymczasowego, a często dom tymczasowy okazuje się być domem już na stałe, bo ludzie tak pokochają zwierzaka, że nie chcą go oddawać :)
Jednego kotka od nas wychowanego teściowa wzięła i jest wniebowzięta :D przynajmniej ma z kim pogadać :)

Ka, ze wstydem przyznaję, że na tvp1 leci do południa :D oglądam jak mąż nie patrzy, żeby siary nie było, że się na tym wzruszam :D :D :D

Mimi, super pudełka! Widziałam je chyba w gazetce albo innej reklamie. Tylko zanim ja się zbiorę do tego pepco to mi już wszystko wykupią - jak zawsze :D :D a pudełek nigdy dość.,

Edysiek, super zestaw :) też jestem fanką zakupów internetowych :D jeśli chodzi o ciuchy, bo kosmetyki i jedzenie to już lubię normalnie kupować :D ale na zakupach ciuchowych, poza bielizną i butami, to nie pamiętam kiedy byłam :) niestety jestem taka niewymiarowa, że bieliznę i buty to muszę, ale to serio muszę przymierzyć :D

Ja dużo ubrań kupowałam w Pepco i z jakością różnie. Zależy jak się trafi, ale patrząc na ceny nie ma co narzekać [emoji6] Zwłaszcza jak nic się nie ma a na początek trzeba dużo wydać, a dziecko czasem dwa razy założy. Albo nie szkoda ich dla takiego raczkujacego malucha.
Ale i teraz zdarza mi się młodej kupować w Pepco.
Jednak zdecydowanie wolę zakupy przez internet. Wcześniej dużo kupowałam używek na allegro. Teraz szukam promocji, wyprzedaży np. w H&M, Coccodrillo.
Szczerze to moje córki mają dwa razy więcej ciuchów ode mnie [emoji38]
Teraz jeszcze nauczyłam się kupować na aliexpress.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Na Ali płaci się w pln?
Ja nigdy nie kupowalam

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ubranka, zabawki, balony z postaciami z bajek, zegarki, lampki i dużo ozdób do włosów dla małej. Sobie nawet kurtkę na zimę kupiłam na ali.
A to mój ulubiony zestaw ( koszula dla mnie, sukienka dla małej ). Mamy jeszcze takie białe.

1515853297-f6e8fa402a33cbde-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mam torebkę i portfel, które uwielbiam [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Super :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry