reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Dzisiaj mąż odebrał z poczty te spodenki:
1515881632-c91645ec3f4d567f-aaaaaa.jpeg

1515881644-3ebf959819776b10-aaaaaa.jpeg

Wzięłam na 9m i chyba tak będą dobre.
A Ty Agunia co ciekawego zamówiłaś? To czekanie jest najgorsze;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To tak jak ja sobie sukienkę zamówiłam :D Jak przyjdzie za mała to będzie motywacja żeby szybciej schudnąć :p
To muszę dołączyć do jakiejś grupy na fb i poszukać o co chodzi z tymi rozmiarami.Zamowilam Michasiowi butki to sugerowała się zdjęciami co ludzie wstawiają na danej aukcji.

Dziewczyny jak się boicie kupować to kupcie jakąś taniochę na początek:) Moim pierwszym zakupem był spieniacz do mleka za 2zł [emoji23] [emoji23] [emoji23] Daje radę;)

A ja zamówiłam Kacprowi plecak, sobie sukienkę jakieś pierdoły do kuchni, zabawki Michasiowi i jeszcze kilka rzeczy jak przyjdzie cokolwiek to się pochwalę :D Oj to czekanie to coś strasznego pozostaje uzbroić się w cierpliwość co nie jest łatwe :D A spodenki i Twoje łowy bardzo fajne :) Od dawna zamawiasz?

To odważna jesteś :) Ale pocieszę Cię że jeszcze się nie zdarzyło żeby coś nie dotarło :) Chyba we wrześniu zamawiałam pierwszy raz. Czasem paczka idzie 2 miesiące :/ Fajne są tam pierdołki;) Np. zamawiałam celofanowe mini torebeczki z mikolajem i Kuba zabrał do szkoły nasze pierniczki dla kolegów i Pani :) Czy taka "pokrywka" w kształcie myszki miki na nawilżane chusteczki np. do torby na wyjście na ali 3,50zł a na allegro 7,50zł +8zł wysyłka [emoji12] Hitem u nas są jednak te kalesonki bo są cudne, a najbardziej trafione są te:
1515882537-8abfd73f064ecfbb-aaaaaa.jpeg

I podróbki są tam super ;) Np. Skip Hop nasz słoń cena ok.22zł firma Skk Baby;)
1515882705-7566d11aed2a3653-aaaaaa.jpeg

Skip hop ok.80zł
1515882784-ecea10fb963248d1-aaaaaa.jpeg

;)

O rany, szalejecie z tym aliexpressem [emoji1]

Zuza, kalesonki mocarne! [emoji23]

Ja w wielu sklepach płacę kartą kredytową. Ale też nigdy nie zapisuję danych w pamięci tylko za każdym razem podaję.

A te zabawki to mają jakieś atesty? Bo to co na rynku europejskim jest oferowane to musi mieć, i to pewnie też może mieć wpływ na cenę :)

Sąsiady nasze chyba zamawiają cały czas z aliexpress, bo co im odbieramy przesyłkę to nadawca jest z Hongkongu [emoji16][emoji16][emoji16] śmiejemy się, że może jakieś białe proszki dilują [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado szczerze mówiąc nie zwracam na to uwagi [emoji27] Pluszaki mają CE ale raczej jest to China Export. Zwracam uwagę żeby nie bylo małych elementów... Ale na atesty nie patrzyłam...

reklama
Wiecie jak to z atestami, które zapłaci ten ma [emoji6]
Większość rzeczy u nas w sklepach jest tylko z matką.
Na ali płacę przez przelewy 24.
A jestem od sierpnia.
I zwykle mam w drodze kolo 15 rzeczy [emoji16] w tym miesiącu będzie mniej, bo krucho u mnie z kasą.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry