Och zdecydowanie też nie jestem zwolennikiem robienia z dzieci "starych maleńkich" ale w erze insta matek, to już nagminne. Małe dzieciaczki w niewygodnych, uciskajacych ciuchach, wrrr, aż szkoda. Takie zabieranie tej dziecinnosci od najmłodszych lat też macie takie poczucie? Że odbiera się dzieciom dzieciństwo? Nie mówiąc o smartfonach, tabletach i innych gadżetach, nic tylko starać się zapewnić dzieciakom choć namiastkę dzieciństwa jakie było dane nam poznać. Krzywa po godzinie 239, po 2h 215. Ale ogólnie na czczo już było 100, gdzie dwa dni wcześniej 86. Chyba przesadzam z owocami i sokami ale jeszcze tego sobie odmówić oj będzie ciężko. A powiedzcie mialyscie bóle pachwin ?? Przecież ledwo spodnie mogę założyć od dwóch dni, bo przeszywa ból, ze wstawaniem z łóżka z pozycji leżącej też nie jest lekko

kuźwa a co to będzie dalej jeszcze ta laparoskopia po porodzie. Tyle że dwa duże kamieniory, to może dlatego dieta a raczej odstawienie smażonego i panienek daje rade. Koper włoski próbowałam ale nie mogę znieść tego smaku aż mnie wykrzywia. jakie plany na dzisiejszy piękny dzień ? Udanego weekendu mamuśki