reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Siruna, Nagini, ja też jestem manualna sierota :) dlatego z mężem wybierzemy się na kurs wiązania tego ustrojstwa, żeby maluszkowi krzywdy nie zrobić. A do mnie przemawia to, że zapewnia maluszkowi to taką bliskość i uspokaja ponoć, a mi da wolne ręce ;)

Tatuś też może nosić [emoji1] jeśli będziesz mieć medyczne przeciwwskazania przez to spojenie :)

No i jestem w trakcie czytania o 4 trymestrze ciąży i to też do mnie przemawia, zobaczymy jaka będzie praktyka [emoji1][emoji1][emoji1]

Dzisiaj był dobry dzień [emoji16] naprawdę dużo bardzie pozytywny niż kilka ostatnich [emoji846] jak się cieszę, bo męczyło mnie to źle samopoczucie.

Co do chusty, to też myślałam, ale jakoś na razie temat odłożyłam. Słyszałam o dużej ilości zalet. Ja nie miałam wcześniej czasu iść na jakiś kurs, a boję się sama spróbować wiązać takie maleństwo, więc pomysł odsunie się w czasie.

Pomyśleć, że to już tydzień jak Antosia jest z nami [emoji16]

Paula, super, że dziś już pozytywnie :) i Ty i Antosia musicie się dostosować do nowego życia [emoji4]

Co do chust to właśnie bez odpowiedniej wiedzy można dużo krzywdy maluszkowi zrobić, bo stawy ma delikatne i tak dalej. Dlatego jeśli się wyrobimy, to będziemy się szkolić, jak nie zdążymy, to też zrezygnujemy z chusty :)

A jak się uda to bedzie chusta z maluchem na brzuch, na głowę kosz z bananami i na spacer wyruszymy [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry