reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A z jakiego rejonu jesteś? Ja ze Śląska i szukałam na terenie śląskiego i opolskiego to były mniej więcej takie ceny jak piszesz, ale udało mi się znaleźć S-Line za 500. Stelaż po złożeniu mieści się w moim małym bagażniku do połowy wypełnionym butlą z gazem więc naprawdę jest ok. Bardzo lekko się prowadzi, szybko się składa, rozkłada i wymontowuje gondole i fotelik, na razie jestem nim zachwycona, zobaczymy jak się sprawdzi "w praniu" :)
Jestem ze Śląska, okolice Katowic :) monitoruję sprawę mercedesa dla Pyrka, jak wrócimy z wakacji a trafi się jakaś okazja, to upolujemy :)
Ja już po wizycie, mała waży 1600. Przez 4 tyg przytyłam 1kg z czego 700 gram sama dzidzia :D Od początku +6kg :D
[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]
Lewo skrętne podobno są wszystkie. Chyba chodzi o czysty kwas l askorbinowy?
Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]

Hej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy.
Snip-it_1527021132513.jpg

Załączniki

• Snip-it_1527021132513.jpg
    Snip-it_1527021132513.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 534
Hej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy. Zobacz załącznik 859478
To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowania :) a lh i fsh może lekarzowi przyda się do stwierdzenia, czy była owu (łącznie z uwzględnieniem progesteronu), nie pamiętam dokładnie jak to z tym było ;)

A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]

To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowania :) a lh i fsh może lekarzowi przyda się do stwierdzenia, czy była owu (łącznie z uwzględnieniem progesteronu), nie pamiętam dokładnie jak to z tym było ;)

A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]
Byłam i niej raz półtora roku temu tylko tak kontrolnie i z zapowiedzią, że niedługo starania. Miałam rok obsuwy [emoji16]

Jestem ze Śląska, okolice Katowic :) monitoruję sprawę mercedesa dla Pyrka, jak wrócimy z wakacji a trafi się jakaś okazja, to upolujemy :)[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]
O ja tez okolice Katowic (nawet bardzo bliskie okolice ;p) i tez szukam okazji na jakiś używany bebetto ;p chociaz mi Holland jak najbardziej na razie sie podoba.
Mam jeszcze sporo czasu, ale wiadomo, ze jak sie chce używany to trzeba juz byc na bieżąco, zeby cos upolować;)

Byliśmy wczoraj oglądać nowe wozki, zeby przekonac sie na żywo jak to wyglada i stwierdzić czy na pewno taki model nam odpowiada i zostajemy przy bebetto. Pani nawet nie próbowała polecać nam nic innego; my też nic nie sugerowalismy tylko od razu pokazała nam bebetto i powiedziała, ze ma wiele droższych, ale to jej faworyt. Więc chyba to dobra decyzja;p adamexa odradzila bo cięższy.

reklama
Ja Rybnik, a po wózek jechałam do Piekar [emoji847].
Ja Chorzow. Wczoraj byłam oglądać wozki w Będzinie "wozkislask" i jak ktoś chce nowy to mogę polecić, bo ceny maja ok w porównaniu do innego sklepu w Katowicach i obsługa fajna , bo doradza, a nie chca naciągnąć na jak najdroższy wozek. Mnie i tak nie przekonali i zostaje przy używanym, ale wiem, ze niekotrzy chcą nowy to polecam:)
Używanych szukam nawet do 50km;p jak będzie okazja to i ze 100pojade ;)

Do góry