Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziś bylam na wizycie odebrałam wyniki tsh, robilam je dopiero w 18tyg, bo gdzieś zostały zapomniane no i niestety wynik 3,23 jutro juz mam wizyte u endokrynologa i zobaczymy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pewnie dostaniesz Euthyrox [emoji4] a poza tym wizyta ok?Dziś bylam na wizycie odebrałam wyniki tsh, robilam je dopiero w 18tyg, bo gdzieś zostały zapomniane no i niestety wynik 3,23 jutro juz mam wizyte u endokrynologa i zobaczymy
Jak po wizycie?Dziś bylam na wizycie odebrałam wyniki tsh, robilam je dopiero w 18tyg, bo gdzieś zostały zapomniane no i niestety wynik 3,23 jutro juz mam wizyte u endokrynologa i zobaczymy
Super że się odezwałaś [emoji3]Cześć dziewczyny, dluugo milczalam i stwierdzilam, ze sie zamelduje
Widzialam , ze temat wozkow- my miesiac temu kupiliśmy bebetto nico i jestem cholernie zadowolona! Super rama, swietnie sie sklada, swietnie wyglada, maly sie nie slizga w spacerowce, super amortyzacja... no same plusykolezanka ma luca sline i tez jest bardzo zadowolona. Gdybym mogla jeszcze raz podjac decyzje o wozku kupilabym tylko spacerowke nico a gondole bym calkiem olała... rozklada sie na plasko, duza, wygodna buda... same plusy
dla drugiego zostawie tylko ten wozek
I mam nadzieje, ze bedziecie tak samo zadowolone z bebetto jak ja

Ziemek ma juz 7,5miesiaca, jest swietnym dzieckiem. Radosny, umiensie sam bawic, czolga sie po calym mieszkaniu, chetnie je, ma dwie drzemki w ciagu dnia, jest... wspanialy
Zniknelam wczesniej bo zlamalam sie w diecie i jakos wstyd mi bylo tu wchodzic... poszlo ciastko i wszystko sie posypalo. Ale od poczatku maja znow walcze i w sumie ze 101,4 obecnie mam 88kg. Zaczęłam cwiczyc z Chodakowska i waga oczywiscie poszla w gore i tak sobie pomyslalam, ze tutaj z Wami na pewno gdzies znow wroci mi motywacja bo no nie ukrywam, ze dzis mialam kryzys... Zabieram sie za nadrabianie Was choc troszke
Hej! [emoji1] Super, że u Was same pozytywyCześć dziewczyny, dluugo milczalam i stwierdzilam, ze sie zamelduje
Widzialam , ze temat wozkow- my miesiac temu kupiliśmy bebetto nico i jestem cholernie zadowolona! Super rama, swietnie sie sklada, swietnie wyglada, maly sie nie slizga w spacerowce, super amortyzacja... no same plusykolezanka ma luca sline i tez jest bardzo zadowolona. Gdybym mogla jeszcze raz podjac decyzje o wozku kupilabym tylko spacerowke nico a gondole bym calkiem olała... rozklada sie na plasko, duza, wygodna buda... same plusy
dla drugiego zostawie tylko ten wozek
I mam nadzieje, ze bedziecie tak samo zadowolone z bebetto jak ja

Ziemek ma juz 7,5miesiaca, jest swietnym dzieckiem. Radosny, umiensie sam bawic, czolga sie po calym mieszkaniu, chetnie je, ma dwie drzemki w ciagu dnia, jest... wspanialy
Zniknelam wczesniej bo zlamalam sie w diecie i jakos wstyd mi bylo tu wchodzic... poszlo ciastko i wszystko sie posypalo. Ale od poczatku maja znow walcze i w sumie ze 101,4 obecnie mam 88kg. Zaczęłam cwiczyc z Chodakowska i waga oczywiscie poszla w gore i tak sobie pomyslalam, ze tutaj z Wami na pewno gdzies znow wroci mi motywacja bo no nie ukrywam, ze dzis mialam kryzys... Zabieram sie za nadrabianie Was choc troszke
Ka, nie martw się. Powiem Ci, że jeśli masz ogarniętego ginekologa i nie masz innych problemów jeszcze nieodkrytych, to bobas jest już tuż tuż [emoji8] a jeżeli ten progesteron i ukryty brak owu to ostatni klocek na drodze diagnostycznej, to już będzie z górkiDziewczyny, wysłałam moje badania do endo i niestety wynik progesteronu świadczy o tym, że raczej nie było owulacji [emoji53] chyba czeka mnie długa droga w walce o dzidzię [emoji57]