reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jeszcze 2,5 miesiąca mi zostało , już mnie męczy ten brzuch :/ ruchy czuję intensywnie, czasem nie przyjemnie jakby w pęcherz, i jakby miało mi zaraz wyjść tak nisko strasznie. 30 tydzień zaczęłam dziś. 9 lipca usg mam. U mnie też zimno, pada, gardło mnie boleć zaczęło :( córka kataru dostała :/

U mnie też temperatura 18-20 i dla mnie już za ciepło [emoji14]
Ja osiągnęłam jakiś dziwny spokój ducha. Za tydzień zaczynam 38tc czyli ciąża będzie donoszona. Jakoś wcale nie mam ciśnienia, żeby od razu wtedy rodzić. Z jednej strony jestem zmęczona ciążą, swoją niemocą i tym, że ciągle gdzieś coś boli, ale z drugiej... Po 1 to moja ostatnia ciąża, chce się nacieszyć ruchami dziecka w brzuchu. Po 2 staram się jak najwięcej odpoczywać i relaksować, bo niestety wiem co mnie czeka, dziecko to jest taka rewolucja, że tego nie można sobie nawet wyobrazić będąc w 1 ciąży (nie zebym Was straszyła ;) ). Dlatego ja sobie spokojnie poczekam na moment, kiedy moja Paula poczuje się gotowa do przyjścia na świat, nie zamierzam się spinać :)

Ja się witam w rozpoczętym 34 tc (33+0) [emoji4]

Odebrałam wyniki z laboratorium , tylko hematokryt jest ciut poniżej normy, ale myślę, że gin to przeżyje [emoji3]

Nagini, ja się nastawiam na armagedon z maluszkiem, ale wiesz, chcesz pokoju - szykuj się do wojny [emoji3]

Maminka, no nie mów, i tak spokojnie sobie siedzisz? [emoji3]

Colorado Gratuluję 34 tygodnia :)

oluchapoducha poczytałam opinie o tym szpitalu i chyba tam będę jechała w pierwszej kolejności tym bardziej, że mi miejsce pasuje :) ( W sensie w tych okolicach się wychowałam )

Ja w miarę spokojnie, ale mój mąż i przyjaciółka w panice :D Jak spałam i nie odbierałam to jedno do drugiego dzwoniło :D
Wczoraj to mi się ręce trzęsły :D

Colorado Gratuluję 34 tygodnia :)

oluchapoducha poczytałam opinie o tym szpitalu i chyba tam będę jechała w pierwszej kolejności tym bardziej, że mi miejsce pasuje :) ( W sensie w tych okolicach się wychowałam )

Ja w miarę spokojnie, ale mój mąż i przyjaciółka w panice :D Jak spałam i nie odbierałam to jedno do drugiego dzwoniło :D
Wczoraj to mi się ręce trzęsły :D
Haha no to centrum informacyjne założyli [emoji3]

Jeżu, a ja teraz dowiedziałam się, że wymaz na gbs to nie tylko z pochwy, ale i z tyłka pobierają. Nie wiem jak ja to przeżyje [emoji33] ja tam nietykalna jestem [emoji33]

Maminka mnie też korci ten szpital ;) skolei ja mam do niego trochę dalej niż do tego co rodzilam pierwsze. Ale opinie i warunki są zadowalajace. Ja ten miedzyleski dobrze wspominam choć mam żal że nie ochronila krocza i aż pęknięcie 3 stopnia miałam. Powiedziała że nie zdążyła naciąć... teraz męża poinformowalam że jak nie dam rady nic powiedzieć to on ma gadać żeby pilnowali krocza ;) Colorado ja też się bałam wymazu z odbytu tym bardziej że choruje na tzw. Szczelinę odbytu , ale nie było źle, dasz radę i ty. Nie wkładają tego patyczka głęboko.

reklama
A juz rozpoczelam 22 tydzien plus 5 kilo mala kopie jak szalona
20180701_173151.jpg

Załączniki

• 20180701_173151.jpg
    20180701_173151.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 392
Do góry