december damy radę =) teraz ja cię na duchu musze podnieść =)
A niech sobie gadają i się wypchają pewnie myślą że "o matko ta baba jest nieodpowiedzialna - jak można tak dać się pochłonić każdym zachciankom".
Ludziska są wstrętne ale niestety tego nie zmienimy - jedyne co nam zostaje to głowa do góry i nie chowajmy się. Niech wszyscy zobaczą, że mimo iż nie jesteśmy standardowymi ciężarówkami to i tak nasz stan przepełnia nas radością.
Wszystkie wstrętne baby schować się pod ziemie i niech wam będzie wstyd !!!! Za każdą złą myśl na temat otyłych ciężarówek i za każde słowo złe na ich temat +5 kg dla was a co. I tak będzie tyć i tyć bez opamiętania =)
tak jak ja .... znów kolejne kg przybyły mimo, ze nie jestem w ciąży a staram się pilnować. Ale to chyba było przez okres - tak tak - hip hip hurrrraaa - jest drugi okres - jeszcze tylko jeden.
Jak dobrze pójdzie to na Dzień Dziecka spróbujemy dac życie nowemu dziecku.
Tak przy okazji - macie jakieś sposoby na obcieranie się ud jak chodzicie w jakiś spódniczkach ? Ja kiedyś miałam talk w kremie ale się skończył i nie moge go nigdzie w sklepie znaleźć a wczoraj tak sobie je poobcierałam że chodzić nie mogłam.
Ehhh.... te moje wielorybie uda

a co mi tam - taka szczupła dziewczyna to nawet nie wie co to jest obtarcie ud ale tez nie wie ile przyjemności jest ze znalezienia zajebistego ciucha =)
Wzięło mnie dzisiaj - to chyba ta pogoda =)
Puszyściaki moje kochane - głowa do góry i "na miasto" ! Nie ma się czym przejmowac do 200 kg jeszcze nam daleko =) hihihihi
Pozdrawiam i udanego weekendu życzę - buźka