reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Widzę, że aktywność u Was z samego rana:-D
Ja w pracy, ale mam długi weekend więc odpocznę sobie.

Kłaczku - gdzie Cię wywiało ?

Też piekłam jabłecznik w niedzielę, wyszedł boski i już nic po nim nie pozostało :-)

Hej Wam:)

Lolcia no to bardzo się cieszę, że z Jasiem wszystko dobrze:)

redusia Na pracę to bym chyba już nie miała siły... chociaż w sumie na uczelni też dużo czasu spędzam, ale mogę sobie czasem coś odpuścić ;)

alfa ale mi smaka narobiłaś, szukam siły żeby zrobić paszteciki w końcu, bo non stop mi czasu na wszystko brakuje :(

madzialenka to już lada chwila :) a później chyba moja kolej :D

Ja dzisiaj ani humoru nie mam, ani siły, boli mnie wszystko, kuje, rwie, ciągnie i płakać mi się chce, że nic z tym nie mogę zrobić :/ dobrze, że młoda daje znać o sobie, bo tak to pewnie na IP bym już gnała:/ Nawet ciepła kąpiel nie pomogła na rozluźnienie :/

Kobietki używała któraś kiedykolwiek betadine 200 bo ten lek dostałam na te bakterie on jest na bazie jodyny i tak sie zastanawiam czy jest dobry bo ja nie miałam zaadnych dolegliwości wiec nie wiem czy lek działa czy nie bo nie czuje żadnej roznicy:confused2: poza tym nie powiedziała mi lekarka czy możemy sie z mezulkiem poprzytulac czy poscic przez 2 tyg:no:

hej wam:)

melduję się,że jakoś się trzymamy :) nawet grzecznie leżę, dzisiaj tylko wstałam zrobić tiramisu bo jutro mamy imprezkę rodzinną - moje i taty urodziny - rodzina na miejscu po grobach będzie ;) więc korzystamy z okazji:) tata ma 3.11 a ja 9.11 urodziny:)

fasolka - sto lat! spóźnione,ale szczere:)

lolcia- super,że Jaś jest cały i zdrowy! :)

indziorka chyba ja będę następna, mimo,że masz starszą ciążę to mi z usg wychodzi,że termin mam na 14.01 ;) i nie bierz ciepłych kąpieli!!! one mogą powodować skurcze...w ciąży kąpiele powinny być krótkie i najlepiej w ciepłej/letniej wodzie - tak mi mówił lekarz i położne na szkole rodzenia.

dzisiaj znalazłam lokatorów na nasze miejsce więc za tydzień w sb przeprowadzka do nowego, większego mieszkanka:) tzn. będziemy pewnie przewozić rzeczy przez te 1,5 tyg...tzn. moja rodzinka bo ja nawet nie mogę nas spakować...a co dopiero mówić o noszeniu...no trudno:) będę szefem przeprowadzki! :-D

marta87 ja już się przyzwyczaiłam, że co lekarz to inaczej mówi, ciepłe kąpiele jak najbardziej, ale nie gorące ;) czasami nic innego nie pomaga ;/ tak samo w przeziębieniu podobno nie można brać rutinoscorbinu, bo zawiera rutynę, która negatywnie wpływa na dziecko, a niektórzy zalecają ;) mi po ciepłych kąpielach skurcze odpuszczają, wiadomo mięśnie się rozgrzewają ja wewnętrznie też się wyciszam ;) ale dzisiaj nic nie pomogło i dalej się męczę, może jak w końcu zasnę to coś pomoże... ;)

Marta a fakt :p dawno tak długo nie siedziałam :p jakiś taki nawet wytrzymały wczoraj dzień miałam ;) A to dziwne, bo z bólu się skręcałam :eek: Tego specyfiku co Ty masz nie stosowałam, ale z tego co wiem, to do każdego raczej zalecają wstrzemięźliwość :) Ja się trochę dziwię, że dla Twojego męża nic nie dała, bo często tak jest, że partnerzy zarażają się nawzajem i przez to się wyleczyć niemożna, dlatego zalecają leczenie dla obojga i wstrzemięźliwość:)

Ja siedzę ze swoim i nie mam ochoty ani nosa wystawiać z mieszkania ;) katar nie chce odpuścić, gardło tak samo, jak nie przejdzie to w przyszłym tygodniu do lekarza po antybiotyk i na tym się skończy ;)

Miłego wspominania:)

reklama
Czesc dziewczyny, ale dzis zimno wrr :( my dzis bylismy u babci na obiadku, jutro moj A wyjezdza do UK i zostajemy z Jaskiem sami ;(( pisalam Wam kiedys ze mldemu spuchl paluch od stopy, wczoraj bylismy z nim u chirurga i powiedzial ze to wrastajace paznokcie ale do roku nic sie z nimi nie robi, a pozniej albo sie w znieczuleniu je zrywa choc to nie rozwiaze problemu albo jakies kliny sie robi zeby sie nie wrastaly :( teraz szukam dobrego dermatologa bo wiem ze da sie to wyleczyc bez zrywania...niestety dermatolog u ktorego 20scia lat temu byla ze mna mama juz nie zyje. Milego wieczoru.

Do góry