_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
i w tym przypadku jesteś w dużym błędzie....Nie moja wina to nie ja zaniżam poziom![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i w tym przypadku jesteś w dużym błędzie....Nie moja wina to nie ja zaniżam poziom![]()
i w tym przypadku jesteś w dużym błędzie....
sama tak napisałaś o psim jedzeniuKAM napisze ci tu to co i tak wszystkie wiedza - nie lubie cie, uwazam ze jestes gowniarzowata malolata ktora ma wielkie EGO i jeszcze wieksze problemy z samoocena. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, z uzywaniem jezyka polskiego (np zarzucenie Izie ze jest wscibska bo komentuje posty), twoje slynne juz odejscia z forum zeby tylko ktos za toba poskamlal troszeczke. No i manipulacje - pewnie to miala na mysli Klaudia - jestes wielka manipulantka i robisz to co chcesz. Twoje moderowanie jest jakas wielka dziejowa pomylka, twoje zachowanie bywa co najmniej nieznosne, nie masz dystansu do siebie ani do nikogo innego. Obrazajac mnie bezposrednio ( dokladnie tak sie stalo - wylalas swoj jadzik) pokazalas calkowity brak klasy. Wysil troche szare komorki stac cie na cos wiecej niz wykrzykiwanie ze to na pewno moje dziecko i ze daje swojej corce psia karme do jedzenia.
nie wspomnę o tym ile błędów w Twojej książce, powieści cokolwiek to było znalazła Kasiiula... jak się jej czepiałaś o błędy ortografoczne..
jeszcze pamiętam do tej pory![]()