reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

reklama
i w tym przypadku jesteś w dużym błędzie....

KAM napisze ci tu to co i tak wszystkie wiedza - nie lubie cie, uwazam ze jestes gowniarzowata malolata ktora ma wielkie EGO i jeszcze wieksze problemy z samoocena. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, z uzywaniem jezyka polskiego (np zarzucenie Izie ze jest wscibska bo komentuje posty), twoje slynne juz odejscia z forum zeby tylko ktos za toba poskamlal troszeczke. No i manipulacje - pewnie to miala na mysli Klaudia - jestes wielka manipulantka i robisz to co chcesz. Twoje moderowanie jest jakas wielka dziejowa pomylka, twoje zachowanie bywa co najmniej nieznosne, nie masz dystansu do siebie ani do nikogo innego. Obrazajac mnie bezposrednio ( dokladnie tak sie stalo - wylalas swoj jadzik :) ) pokazalas calkowity brak klasy. Wysil troche szare komorki stac cie na cos wiecej niz wykrzykiwanie ze to na pewno moje dziecko i ze daje swojej corce psia karme do jedzenia.

KAM napisze ci tu to co i tak wszystkie wiedza - nie lubie cie, uwazam ze jestes gowniarzowata malolata ktora ma wielkie EGO i jeszcze wieksze problemy z samoocena. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, z uzywaniem jezyka polskiego (np zarzucenie Izie ze jest wscibska bo komentuje posty), twoje slynne juz odejscia z forum zeby tylko ktos za toba poskamlal troszeczke. No i manipulacje - pewnie to miala na mysli Klaudia - jestes wielka manipulantka i robisz to co chcesz. Twoje moderowanie jest jakas wielka dziejowa pomylka, twoje zachowanie bywa co najmniej nieznosne, nie masz dystansu do siebie ani do nikogo innego. Obrazajac mnie bezposrednio ( dokladnie tak sie stalo - wylalas swoj jadzik :) ) pokazalas calkowity brak klasy. Wysil troche szare komorki stac cie na cos wiecej niz wykrzykiwanie ze to na pewno moje dziecko i ze daje swojej corce psia karme do jedzenia.
sama tak napisałaś o psim jedzeniu:eek:to nie wiem o co Ci chodzi..
Ty mnie obrażasz notorycznie... i jakoś się tym nie przejmujesz..
i że mnie nie lubisz to ja wiem....:sorry2: i nie tylko ja...
a co do jednego słówka które kiedyś napisałam a później się poprawiłam że nie to miałam na myśli teraz mi wyskakujesz?? haha dobra jesteś..
ja już się nie będę wypowiadać bo przecież mi nie wolno....:eek::eek::eek:
i to co ty myślisz na mój temat mało mnie obchodzi....tak dla Twojej wiadomości

a jak już skończyłaś mogę to spokojnie przerzucić do out off topic?? :)

Ostatnia edycja:
nie wspomnę o tym ile błędów w Twojej książce, powieści cokolwiek to było znalazła Kasiiula... jak się jej czepiałaś o błędy ortografoczne..
jeszcze pamiętam do tej pory:sorry2:

nie wspomnę o tym ile błędów w Twojej książce, powieści cokolwiek to było znalazła Kasiiula... jak się jej czepiałaś o błędy ortografoczne..
jeszcze pamiętam do tej pory:sorry2:

Kam czy ty chora na leb jestes czy sie z kims na rozum pozamienialas? Naprawde? Moj boze podniecilam sie :) Napisze ci to co jej - w koncu masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - pomiedzy osoba ktora pisze ksiazke a momentem jej ukazania sie na polkach stoi jeszcze caly sztab ludzi. W ksiazce jest kilka bledow (glownie drukarskich - chodzi o "nie" lacznie i rozlacznie). Jesli przeczytasz ta ksiazke i znajdziesz jakis blad ortograficzny to prosze napisz :) zglosze do korekty bo idzie drugie wydanie :).

A jak napiszesz ksiazke, i ktos ci ja wyda to ja przeczytam z przyjemnoscia i mam nadzieje ze twoja korekta i redakcja bedzie duzo sprawniejsza.

To czekam.

wiesz,.. problemów ze zrozumieniem nie mam..
ale chyba ty tak
bo napisałam ze w książce błędy są (stylistyczne) a o ortograficznych napisałam że wypominałaś je kasiiulce....

ja ksiązki Twojej zamiaru nie mam czytać..
jest jak dla mnie wiele ciekawszych książek....

dziękuję to by było na tyle...
i więcej do mnie nie pisz bo nie zamierzam na Twoje posty reagować....:sorry2:

po 2 łeb to ma krowa itp .. ja mam głowę.. zajrzyj do słownika a dopiero pisz

bardzo sie ciesze bo mam dosyc czytania twoich grafomanskich tekstow :)

a NIE łącznie lub rozłącznie to SA błedy ortograficzne a nie stylistyczne Pani Znawco Jezyka Rodzimego.

reklama
Do góry