Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A robiłaś test po terminie miesiączki? Nie u każdej test wyjdzie w dniu miesiączki a w ciąży może być.Hej! Czy jest tu jakaś osoba, która stosuje Ovarin? Miałam nadzieję, że pomoże on w skróceniu cykli, pomoże mi zajść w ciążę, lecz efekt jest przeciwny! Spóźniony okres o 5 dni. Testy ciążowe w dniu miesiączki negatywne.
Czy ktoś miał podobna sytuację? Co teraz?
Tak, zrobiłam wczoraj. Negatyw. Sama nie wiem, czy czekać czy ruszać do ginekologa....A robiłaś test po terminie miesiączki? Nie u każdej test wyjdzie w dniu miesiączki a w ciąży może być.
Ovarin to sumplementy raczej nie wpływa na zatrzymanie @
Ile ci się ten okres spóźnia?Tak, zrobiłam wczoraj. Negatyw. Sama nie wiem, czy czekać czy ruszać do ginekologa....
Ja zawsze czekam minimum 2 tyg jak nie ma okresu dopiero się zapisuje do gin.5 dni. Wiem, może dla kogoś to mało, ale pierwszy raz mam taką sytuację i przestraszyłam się, że to Ovarin. Już zapisałam się do ginekologa.
Mi tez zatrzymal miesiaczke testy negatywneA robiłaś test po terminie miesiączki? Nie u każdej test wyjdzie w dniu miesiączki a w ciąży może być.
Ovarin to sumplementy raczej nie wpływa na zatrzymanie @
Hej ja wlasnie jestem w takiej sytuacji jestem juz 16dni po terminie bralam ovarian przyszedl bardzo bolesny i obfity a teraz ciszaHej! Czy jest tu jakaś osoba, która stosuje Ovarin? Miałam nadzieję, że pomoże on w skróceniu cykli, pomoże mi zajść w ciążę, lecz efekt jest przeciwny! Spóźniony okres o 5 dni. Testy ciążowe w dniu miesiączki negatywne.
Czy ktoś miał podobna sytuację? Co teraz?
Ovarin nie ma takiej mocy żeby zatrzymać okres. Zapewne musisz dużo o ciąży i psychika zadziałała.Mi tez zatrzymal miesiaczke testy negatywne [emoji24]