reklama
Rozwiązanie
Mam co prawda nie do, ale dwie inne. Z flo nie byłam zadowolona. Mam Hashimoto, które teraz weszli w tsh poniżej normy i tak z cykli normalnych 30 dniowych w ciągu 3 miesięcy zmieniły się na 45 dniowe. Kupię sobie ten femibion1. Dzięki!!My tez o pierwsze dziecko walczyliśmy dosyć długo, ale najpierw to było na zasadzie co będzie to będzie, a potem były starania całkiem długie. Ja i tak polecam femibilion, może i jest drogi, ale w ostateczności naprawdę pomógł. Teraz ciesze sie dwójka zdrowych chłopców. Jeden 2,5 lat drugi 4,5 miesiąca. Polecam ci też fajną apke, bo dokładnie wylicza dni płodne, owulację i okres nazywa się flo
NatS91
Fanka BB :)
Femibilion używam ale 0 jest podobno dla planujących ciążę, ale tylko jeden miesiąc znów w nim nie widzę poprawy.. 1 lepsza?Ja nie używam, ale jak chce zajść w ciążę to tak na 3 miesiące przed codzinne biorę femibilion 1, a potem biorę do 12 tygodnia. Jeśli lekarka poleca i ufasz jej, to spróbuj, nie zaszkodzi [emoji6]
1 lepsza, bo jest dla pań które planuja i są w ciąży, ale najważniejsza jest cierpliwość. Tak jak pisałam, organizm musi się przygotować, zebrać odpowiednią ilość kwasu foliowego, to trwa. Wiec polecam ci brać chociaż kwas foliowy przez 3 miesiące i powinno się udać. Oczywiście próbujcie już teraz, bo a nóż uda się wczesniej.[emoji6]
MamaZblizną
Ja polecam Miovarian.. piję 2 miesiące i miesiączka bardzo regularna 
NatS91
Kwas foliowy biorę od dnia ślubu 2 lata, tylko przyznam wtedy uwazalismy bo mąż zmieniał pracę i ja i zaczęliśmy pogoń za pieniądzem by wybudować dom. Teraz dom stoi zaczynamy wyłączać i dobrze by było by ktoś z nami był. Moja gin mówi że u mnie wszystko ok, więc po prostu się staramy i czekamy1 lepsza, bo jest dla pań które planuja i są w ciąży, ale najważniejsza jest cierpliwość. Tak jak pisałam, organizm musi się przygotować, zebrać odpowiednią ilość kwasu foliowego, to trwa. Wiec polecam ci brać chociaż kwas foliowy przez 3 miesiące i powinno się udać. Oczywiście próbujcie już teraz, bo a nóż uda się wczesniej.[emoji6]
My tez o pierwsze dziecko walczyliśmy dosyć długo, ale najpierw to było na zasadzie co będzie to będzie, a potem były starania całkiem długie. Ja i tak polecam femibilion, może i jest drogi, ale w ostateczności naprawdę pomógł. Teraz ciesze sie dwójka zdrowych chłopców. Jeden 2,5 lat drugi 4,5 miesiąca. Polecam ci też fajną apke, bo dokładnie wylicza dni płodne, owulację i okres nazywa się flo
reklama
NatS91
Mam co prawda nie do, ale dwie inne. Z flo nie byłam zadowolona. Mam Hashimoto, które teraz weszli w tsh poniżej normy i tak z cykli normalnych 30 dniowych w ciągu 3 miesięcy zmieniły się na 45 dniowe. Kupię sobie ten femibion1. Dzięki!!My tez o pierwsze dziecko walczyliśmy dosyć długo, ale najpierw to było na zasadzie co będzie to będzie, a potem były starania całkiem długie. Ja i tak polecam femibilion, może i jest drogi, ale w ostateczności naprawdę pomógł. Teraz ciesze sie dwójka zdrowych chłopców. Jeden 2,5 lat drugi 4,5 miesiąca. Polecam ci też fajną apke, bo dokładnie wylicza dni płodne, owulację i okres nazywa się flo
reklama