• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Owulacja, monitoring a bóle jajnikow

Cześć wszystkim :) chciałabym wam zadać pytanie . Otóż we czwartek miałam owulacje - potwierdzoną przez gina na monitoringu . Dziś natomiast jest sobota a ja dopiero teraz odczuwam bole jajników. Nawet dość mocne . Czasem aż mnie zgina . Czy któraś z was miała takie objawy ? Oczywiście o dzidziusia się staraliśmy w dniach płodnych.

reklama
Cześć wszystkim :) chciałabym wam zadać pytanie . Otóż we czwartek miałam owulacje - potwierdzoną przez gina na monitoringu . Dziś natomiast jest sobota a ja dopiero teraz odczuwam bole jajników. Nawet dość mocne . Czasem aż mnie zgina . Czy któraś z was miała takie objawy ? Oczywiście o dzidziusia się staraliśmy w dniach płodnych.
Ale ból okoloowulacyjny może wystąpić przed owu w trakcie i po. Nic w tym nadzwyczajnego. Dlatego nazywa się to bólem okoloowulacyjnym, a nie owulacyjnym.

Ja przez ostatnie pół roku miałam ból jajników okropny, raz Apap nawet brałam, a nie miałam owulacji w ogóle 😂 Dopiero w tym cyklu pierwszy raz od kilku miesięcy miałam owu (potwierdzone monitoringiem i progiem) i niespodzianka, w tym cyklu w ogóle nie czułam jajników, nic mnie nie bolało 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry