reklama
jasani
Fanka BB :)
Ale ona nie reklamuje testów tylko specyfik do piciaA jakie to znaczenie czy reklama czy nie. Ważne że dziewczyna dzieli się swoimi obserwacjami. Ja dzięki niej na pewno skorzystam i zakupie te same testy![]()

No i bardzo dobrze z reklamuje. Właśnie dzięki temu może któraś z Pań poszukuję jakiegoś dobrego specyfiku i skorzysta z tego i jej pomoże. Ja dzięki temu wpisowi na pewno zakupie testy. Luuudzie!!!Ale ona nie reklamuje testów tylko specyfik do picia![]()

Lady Loka
Bo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamyA jakie to znaczenie czy reklama czy nie. Ważne że dziewczyna dzieli się swoimi obserwacjami. Ja dzięki niej na pewno skorzystam i zakupie te same testy![]()
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.
Ty tam wiesz czy tekst napisała "Zosia lat 26" czy "Piotrek lat 40". Ludzie dajcie spokójBo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamy
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.

Lady Loka
A Ty wiesz?Ty tam wiesz czy tekst napisała "Zosia lat 26" czy "Piotrek lat 40". Ludzie dajcie spokójco to się dzieje na tym świecie...
![]()
No dzieje się, dzieje. Koncerny oszukują na kazdym kroku waląc kryptoreklamami.
Sok z żuka
no nie jest za mądre picie i branie wszystkiego co poleca na forum, basia, kasia i Zosia. Jak będą kazały smarować dupe smalcem to też będziesz smarować?No i bardzo dobrze z reklamuje. Właśnie dzięki temu może któraś z Pań poszukuję jakiegoś dobrego specyfiku i skorzysta z tego i jej pomoże. Ja dzięki temu wpisowi na pewno zakupie testy. Luuudzie!!!![]()
Sok z żuka
Nie ma czegoś takiego jak fermistim 

reklama
Dokładnie, właśnie miałam pisaćNie ma czegoś takiego jak fermistim![]()

Podziel się: