Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem mama 7 latka. Tekst napisany niespójnie zaraz edytuje. Preparat kupiłam za własne pieniądze i nikt nie płaci mi za reklamę. A szkoda bo zawsze to parę groszu w portfeluBo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamy
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.
EdytowałamTo reklama? Jakie jest pytanie?
PS na tym zdjęciu nie jestem pewna czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna.
Edytowane, mozg chyba przestał mi pracowaćNo ale dalej nie widać pytania.
Edytowałam, tutaj lepsze zdjęcieJa akurat jestem zdania, że to jeszcze nie owulacja bo kreski nie są tak samo ciemne. Poza tym też nie widzę pytania.
EdytowałamTo reklama? Jakie jest pytanie?
PS na tym zdjęciu nie jestem pewna czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna.
W innym swoim poście pisałaś, że wyjeżdżasz 10 i chciałaś 7 iść na betę. Więc dalej chyba Ci się mózg wyłącza.POST EDYTOWANY, MOZG MI SIE WYLACZYL![]()