reklama
xyza
Aktywna w BB
Jestem mama 7 latka. Tekst napisany niespójnie zaraz edytuje. Preparat kupiłam za własne pieniądze i nikt nie płaci mi za reklamę. A szkoda bo zawsze to parę groszu w portfeluBo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamy
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.

xyza
Aktywna w BB
EdytowałamTo reklama? Jakie jest pytanie?
PS na tym zdjęciu nie jestem pewna czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna.
xyza
Aktywna w BB
xyza
Aktywna w BB
xyza
Aktywna w BB
Edytowane, mozg chyba przestał mi pracowaćNo ale dalej nie widać pytania.

xyza
Aktywna w BB
Edytowałam, tutaj lepsze zdjęcieJa akurat jestem zdania, że to jeszcze nie owulacja bo kreski nie są tak samo ciemne. Poza tym też nie widzę pytania.
Załączniki
xyza
Aktywna w BB
EdytowałamTo reklama? Jakie jest pytanie?
PS na tym zdjęciu nie jestem pewna czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna.

reklama
jasani
Fanka BB :)
W innym swoim poście pisałaś, że wyjeżdżasz 10 i chciałaś 7 iść na betę. Więc dalej chyba Ci się mózg wyłącza.POST EDYTOWANY, MOZG MI SIE WYLACZYL![]()
Podziel się: