Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.Ostatnio Ci wkleiłam fragment ulotki, że Vibin mini hamuje owulacje.
Po co Ty robisz te testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.Ostatnio Ci wkleiłam fragment ulotki, że Vibin mini hamuje owulacje.
Po co Ty robisz te testy?
Zdajesz sobie sprawę z tego, ze to hormony?Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.
Tak hamują owulacje, ale chce mieć pewność że działają i do owulacji nie dochodzi, dzisiejsze testy są ciemniejsze niż ubiegłe i to mnie niepokoi.
Żadnych wymiotów, biegunek czy pominięć bądź opóźnień dłuższych niż godzina nie było.A czemu miałyby nie działać?
Wymiotujesz? Zapominasz brać?
Żadnych wymiotów, biegunek czy pominięć bądź opóźnień dłuższych niż godzina nie było.
Przez ból i śluz typowo owulacyjnyTo skąd masz spekulacje, że tabletki nie chronią?
Tabletki zmieniają śluzPrzez ból i śluz typowo owulacyjny
Przez ból i śluz typowo owulacyjny
Pojawia się u mnie wodnisty, lepki i rozciągliwy jak przy owulacjiTabletki zmieniają śluz![]()
No i co z tego? Jakby no to nic nie znaczy.Pojawia się u mnie wodnisty, lepki i rozciągliwy jak przy owulacji