reklama

Ozempic - cukrzyca typ 2

witch84

Fanka BB :)
Czy stosowałyście/stosujecie? Możecie podzielić się spostrzeżeniami? Jakieś skutki uboczne?

Na ostatniej wizycie lekarka zasugerowała, żeby spróbować... Ale chyba nie byłam gotowa. Cukier obecnie po metforminie+forxiga trzyma mi się nieźle, a zastosowanie Ozempicu miałoby ułatwić zrzucenie kilku kilogramów.

reklama
Czy stosowałyście/stosujecie? Możecie podzielić się spostrzeżeniami? Jakieś skutki uboczne?

Na ostatniej wizycie lekarka zasugerowała, żeby spróbować... Ale chyba nie byłam gotowa. Cukier obecnie po metforminie+forxiga trzyma mi się nieźle, a zastosowanie Ozempicu miałoby ułatwić zrzucenie kilku kilogramów.
Nie wiem ale powodzenia ! Trzyma kciuki za wymarzoną sylwetkę :) .

To już nawet o sylwetkę nie chodzi, ale własne zdrowie.
Ja tam lubię swoje ciało, ale trzeba czasem o nie zadbać ;)

Może ktoś się podzieli doświadczeniem ze stosowania tego leku, bo jedyne co w miarę wiarygodne znalazłam to "ozempikowe dzieci" - w tym sensie że może wpływać na działanie antykoncepcji ;-)

Moja siostra stosowała ozempic i schudła. Zero skutków ubocznych no ale różnie bywa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry