reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

Beti rozważ sobie wszystkie za i przeciw, myśle że zmiana pracy będzie dobrym rozwiązaniem a którą propozycje wybierzesz to już od Ciebie zależy:tak:ale napewno te najlepszą:-)

reklama
Witam wszystkie moje drogie Listopadowe Mamuaśki!!
Nie miałam przez jakiś czas internetu i strasznie mi was brakowało. teraz muszę się wziąsć do czytania wszystkich postów.Kiedy ja to wszystko nadrobie? :szok:
Beti życze powodzenia w poszukiwaniu nowej lepszej pracy!!!:tak:

Witaj Patija z powrotem:-)
A u nas dzis piekna pogoda- normalnie wiosne czuje w powietrzu:tak: :-D :-D :-D normalnie wczoraj wieczorem jak wyszłam z pracy to tak cieplutko było- a było k18tej- suuuper- az mi sie chciało zyc i do klubu pojechac z 1,5 godz pocwiczyc....potem jak byłam po 21 w domu to Sarenka jak usłyszała ze otwieram zamek w drzwiach to od razu zareagowała- weszłam i usmiech od ucha do ucha...alez sie za nia steskniłam przez caały dzien:tak: ale dzis mamy dzien tylko dla siebie...zaraz na spacerek idziemy bo taka piekna pogoda:-D
Ojjjjjjj..............trzymanie na kolanach Sary przed kompem zle sie skonczyło- odbiła na klawiature:szok: :no: ups-jak ja to wyczyszcze-mleko pomiedzy klawiszami- normalnie tatus nas zabije-uuupssss:szok: :confused:

Meggi a u nas pogoda paskudna. temp. 10 st. i jak wstałam myślałam że długi spacerek będzie ale potem zaczęło się psuć, co chwila pada, jakieś chury wiszą nad nami. jak wstrzeliłam się w chwilę gdy nie padał deszcz, wyszłyśmy na dworek ale za 15 min. znów zaczęło padać. teraz dałam sobie spokój. jeszcze odbijemy sobie te spacerki...

U nas podbnie dzis bylo Anii...rano piekne sloneczko a Kuba spal...potem przyszly chmury wyskoczylimy przed blok a za pol godz zaczelo lac...potem znow wyszlo slonce...zwariowac mozna ;-)

u nas pogoda rowniez w kratke ale juz ptaki tak spiewaja a ja powinnam juz grzatki na dzialce obsiac marchewka i innymi pysznosciami jak co roku ale jak ja mam to zrobic,,,?chyba mi sie nie uda....buuuu a o spacerach to jeszcze mozemy zapomniec... troche musi odtajac chomik i werandowanie znowu i mam dosc....:no:

Lucy współczuję. pewnie masz dosyć siedzenia w domu. napewno odbijecie sobie na wiosnę. jeszcze tylko18 dni:-D

A w Toruniu wiosna :-):-):-). Na termometrze 12 st. Czekam aż się Martynka obudzi i wybieramy się na spacer. Co prawda w naszym wypadku to będzie mission imposible :baffled: bo musimy zejść z wózkiem z drugiego piętra (poźniej wejść z powrotem na górę), ale co tam. Dla takiej pogody warto się poświęcić.

reklama
U mne tez cieplutko. Spacerki codziennie. Tylko czekam az mnie sasiadka podkabluje jakies tutejszej opiece spolecznej, bo zawsze jak wychodze z domu Kuba placze z powodu ulozenia go w wozku. Co prawda po kilku minutach zasypia ale ona widzi zawsze wyjscie i placz, he he. Jeszcze sie bede musiala tlumaczyc.

Do góry