reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

hmmm... Beti...a Tobie kto z dzieciątkiem zostanie jeśli wolno spytać???bo ja też chętnie bym się wzięła za jaką pracę ale nie ma chętnego do LILI:-D

reklama
Ja wracam dopiero 21 maja, jak Kamyk będzie miał 6 m-cy. A potem babcia go weźmie pod opiekę (czytaj: rozpuści do granic możliwości).

Ja nie wiem jak bym dala rade teraz pracowac...jestem tak nie wyspana. Kuba nad ranem praktycznie nie spi. No jak bym musiala to bym poszla do roboty naturalnie. Pozdrawiam pracujace dzielne mamy!

Pajola chyba po to są babcie...od rozpuszczania a rodzice od wychowywania...heheh, będzie dobrze...też bym chciała żeby babcia Lili z nią została, jak nie teraz to może po wakacjach...ale nie sądzę że się zgodzi.nie wiem co zrobię...z jednej pensji długo nie pociągniemy a obcej osoby nie bardzo chcę brać, zresztą czy to się będzie opłacało...???

aniii, u mnie podobnie - chętnie poszłabym do pracy ale nie ma żadnej chętnej "niańki" dla Oliwki :-( .Owszem, raz na 2 tygodnie na 3-4 godzinki to ktos zawsze sie znajdzie, ale codziennie...to już nie bardzo :dry: .Phi :dry: .No i pewnie do pracy będę mogła pójść jak Oliwka pójdzie do szkoły.Albo jak wyjdzie za mąż...Albo nie wiem kiedy :-(

Inna ale bzdety gadasz ;-) Jak Oliwka pojdzie do szkoly to juz mozesz isc do robotki...a jak bedzie za maz wychodzic to juz bedziesz za stara na pracowanie ;-) Tak juz jest ze czas leci strasznie szybko. Niedawno mialam 25 lat a na sam koniec tego roku konce trzydzieche.....chlip chlip...

Megusek czemu poruszasz takie przykre tematy, mi trzydziecha stuknie za 3 dni, buuuu. Nawet nie mogę utopić swego żalu w alkoholu bo karmię cycem, buuuu.

LUCY ja również GRATULUJE!!bardzo się ciesze!!:tak:a co to za praca??napisz coś czasem do nas co słychać u Ciebie...a to że Chomiś odrzucił cyca to może i lepiej bo jak teraz pracujesz to będzie Ci o wiele lżej także nie martw się tym:tak:

reklama
megusek, no wiem, trochę mnie poniosło ;-) .A poza tym może Oliwka młodo wyjdzie za mąż i nie będę aż taka stara...:confused: ;-) :laugh2: :-D .

Do góry