reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Pajola chyba po to są babcie...od rozpuszczania a rodzice od wychowywania...heheh, będzie dobrze...też bym chciała żeby babcia Lili z nią została, jak nie teraz to może po wakacjach...ale nie sądzę że się zgodzi.nie wiem co zrobię...z jednej pensji długo nie pociągniemy a obcej osoby nie bardzo chcę brać, zresztą czy to się będzie opłacało...???
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
aniii, u mnie podobnie - chętnie poszłabym do pracy ale nie ma żadnej chętnej "niańki" dla Oliwki :-( .Owszem, raz na 2 tygodnie na 3-4 godzinki to ktos zawsze sie znajdzie, ale codziennie...to już nie bardzo
.Phi
.No i pewnie do pracy będę mogła pójść jak Oliwka pójdzie do szkoły.Albo jak wyjdzie za mąż...Albo nie wiem kiedy :-(

Inna ale bzdety gadasz ;-) Jak Oliwka pojdzie do szkoly to juz mozesz isc do robotki...a jak bedzie za maz wychodzic to juz bedziesz za stara na pracowanie ;-) Tak juz jest ze czas leci strasznie szybko. Niedawno mialam 25 lat a na sam koniec tego roku konce trzydzieche.....chlip chlip...
LUCY ja również GRATULUJE!!bardzo się ciesze!!
a co to za praca??napisz coś czasem do nas co słychać u Ciebie...a to że Chomiś odrzucił cyca to może i lepiej bo jak teraz pracujesz to będzie Ci o wiele lżej także nie martw się tym

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
megusek, no wiem, trochę mnie poniosło ;-) .A poza tym może Oliwka młodo wyjdzie za mąż i nie będę aż taka stara...
;-)
.