reklama
dorotak
Fanka BB :)
Dosłownie te teksty zwalają z nóg - Anii, Megusek, Pola co za talenty w Was drzemią :-)
Ja tak z innej beczki, ciekawa jestem czy któraś z Was próbowała już prać w innym proszku ubranka niż w tym dla dzieci
Póki co mam jeszcze zapas Jelpa, ale jakby potem spróbować hmmm?? wprawdzie Wiktorkowi jakoś do roku prałam w Jelpie, jak jest u Was?
Ja tak z innej beczki, ciekawa jestem czy któraś z Was próbowała już prać w innym proszku ubranka niż w tym dla dzieci

Pola 30
Fan(ka)
Dorota-ja piorę w zależności od tego co mi się wsypie. W Polsce kupiłam Jelpa i Dzidzisia. Na początku prałam w Dzidziusiu a dopiero potem się doczytałam, że to dla dzieci od 3 r.ż. Tutaj nie ma proszków dla niemowląt, więc piorę w sensitivach
I jest ok. Czasem piorę w zwykłym, "dorosłym" proszku a płuczę w sensitive...Myślę, że spokojnie można spróbować i obserwować reakcję Maluszka

dorotak
Fanka BB :)
oki, dzięki Pola za odpowiedź :-)
Ja prałam w dzidziusiu i lovelli (jak była w promocji) a teraz mam Jelp, bo dostałam od teściowej. Używam płynu do płukania Jelp, ale malutko. Płyn do płukania dzidziuś miałam jak prałam ubranka przed narodzinami Martynki. Na żaden proszek nie ma uczulenia. Nie płuczę dodatkowo, piorę na krótki program. Z "prawdziwymi" proszkami poczekam do roku.
A jak ten Jelp mi się skończy, a inny proszek nie będzie w promocji, to kupię dzidziusia.
A jak ten Jelp mi się skończy, a inny proszek nie będzie w promocji, to kupię dzidziusia.
aniii
aaaaa Kotki dwa...
ja prałąm w Cypisku i raz źle pranie się wypłukało to Lila dostała dziwnych plam na pleckach, ale teraz jest ok. ponieważ płyn lepiej się spłukuje na razie piorę w Loveli, a potem może powrócę do Cypiska. na razie nie zamierzam prać w naszym proszku ale nie wiem jak długo. no i ja również włączam pranie Niuni tylko na odświeżenie bo jeszcze nie je zupek i nie ma potrzeby na dłużej...
reklama