reklama
wow ale się nam listopadóweczki rozbrykały
macie talent trzeba przyznać
marzyłam sobie kiedyś żeby pisać wiersze czy teksty piosenek ale ja zawsze z Polskiego miałam 3/4 (pewnie widać po moich postach;-))więc co ja się dziwie że anglistką zostałam
Ja piorę ubranka w Loveli i mam jeszcze duży zapas więc nie zamierzam prędko rać w naszym...a piore w 40 stopniach i wszystko jest czyste no oprucz tej felernej marchewki grrr
ale fakt nineczka masz racje zaraz i tak ciuszek pójdzie do wora

Ja piorę ubranka w Loveli i mam jeszcze duży zapas więc nie zamierzam prędko rać w naszym...a piore w 40 stopniach i wszystko jest czyste no oprucz tej felernej marchewki grrr

M
maja33
Gość
ja piore w fairy i w plynie tez fairy
a marchewka zaraz po jedzeniu obojetnie jakim mydlem w cieplej wodzie i ne ma ani sladu:-)
a marchewka zaraz po jedzeniu obojetnie jakim mydlem w cieplej wodzie i ne ma ani sladu:-)
Marchewka postrachem wszystkich mam, ja juz przeznaczyłam część ubranek na tzw. domowe i sie nie przejmuje niech brudzi. A to jak schodzi też zależy od rodzaju materiału z jednych schodzi nawet bez zapierania a z innych nawet po odplamiaczu zostaje.
A my mamy pierwszy basen za sobą. Nie byliśmy na takim zwykłym tylko w aquaparku, więc pełno ludzi, wrzaski, piski. Myślałam że Kamyk przestraszy się tego hałasu, ale tylko się rozglądał zaciekawiony. Nie wystarszył się nawet jak mu instruktorka polewała wodą buźkę. I nie oszuka mnie więcej, że mnie nie rozumie jak go proszę żeby np nie krzyczał, bo w wodzie mu mówiłam żeby machał nóżkami to machał. Zuch chłopak. Ogólnie był bardzo zadowolony. Były jeszcze 2 dzieciaczki i też ok, tylko Kubuś po 20 min miał dość. A my pluskaliśmy się 40 minut. A zasnął po tym basenie!
Pola 30
Fan(ka)
Pajola-brawo! Powiedz proszę, jaka była temp. wody? Bo tutaj na zajęcia dla bobasów jest wyższa niż "normalnie".
reklama
był specjalny basenik przygotowany dla nas z temp 32-34 C. Temp powietrza była 29C, także super, woda świetna. Jak zaciągnę męża z nami to pstrykniemy jakieś zdjęcia. Kamyk nauczył się na tym basenie chlapać i jak go wczoraj wieczorem kąpaliśmy to cała podłoga mokra. Musimy kąpiel przenieść do łazienki bo dotychczas kąpaliśmy w pokoju.