My juz oswiecilismy z mezem i Kuba :-) Jedziemy tylko jutro na obiad do dziadkow (moich rodzicow) chociaz pewnie moglibysmy tam cale swieta spedzic ale mam diete i nawet jaja nie moge zjesc wiec jakos mi sie nie usmiecha patrzyc jak inni jedza ;-)
reklama
Pola 30
Fan(ka)
A my dzisiaj byliśmy na wycieczce w Amsterdamie pooglądać wystawę składającą się główna ze szkieletów tudzież mięśni, skóry i organów, miodzio:-) Na miejscu okazało się, że nie wpuszczają z wózkami dziecięcymi (czego nie przewidzieliśmy) i Maciek przez ponad godzinę nosił naszego klocka na rękach, aż zasnęła...Oj, podobało jej się...będzie z niej lekareczka...początki anatomii zaliczyła a ile nowych, żywych twarzy się naoglądała...hohoho.
Wiecie mam pytanie, moze to nienajlepsze miejsce ale tu najszybciej ktoś zajrzy. Czy któraś z was po tabletkach Cerazzette dostawała pryszczy????, bo strasznie mnie wysypało na całym ciele, ale nie wysypka tylko takie bardzo duze i bolesne wypryski:-( :-( :-( martwi mnie to i boli, jak to by było po nich to je odstawie
Cynamonka
Fanka BB :)
Dziewczynki witajcie po Świętach. Przez ostatnie dni przekonalam sie ze wszystko jest mozliwe. Mialam jechac do rodzicow na Świeta ale w czwartek rano dostalam propozycje wyjazdu w gory. Zebralismy sie w kilka osob i wio na lodowiec. Kuba byl wspanialy. Najpierw dzielnie zniosl podroz a potem przez kilka dni wjezdzal kolejka na 3000m, spedzal kilka godzin na swiezym powietrzu, dal Mamie pojezdzic na desce i odsapnac. Opalilismy sie troszeczke. Pogoda byla tak piekna, ze dziecko na sniegu w samym sweterku siedzialo. Karmilam go w przerwach. Zajmowalismy sie nim na zmiane. Nawet nie zaplakal. Po przyjsciu do hotelu okolo 17 padal i spal jak kamien a ja jeszcze smignelam ze dwa razy na saune. Czuje sie jak nowo narodzona. Wiec realizujcie swoje marzenia dziewczyny, choc najmniejsze.!!!
Pola 30
Fan(ka)
Cynamonka-"zazdraszczam" i podziwiam:-)
dorotak
Fanka BB :)
wow cynamonka, z pewnością fajnie było
trzeba było mnie ze sobą zagrać

trzeba było mnie ze sobą zagrać

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Cynamonka, tylko pozazdrościć takiego wyjazdu!!!Trzeba było zabrać ze sobą nas wszystkie ;-) , a nie tak cichaczem wyjeżdżać, a później się chwalić
My na długi weekend majowy wybieramy się do Warszawy, do mojej drugiej babci. Musi dziecko przecież bliżej zapoznać się ze stolicą
.Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze.
A ja to ostatnio dziwnie się zachowuję - albo śpię do południa, albo latam jak nakręcona po mieszkanii i sprzątam wszystko co się tylko da
.Z jednej skrajności popadam w drugą
.
A poza tym to w tym tygodniu czeka nas wielka wiosenna kąpiel naszego kochanego pieska. Heh, nie będzie to łatwe, bo to raczej cielak nie pies - bernardyn długowłosy, konkretnie suka o imieniu Fanta.Kiedyś, jak miała 6 miesięcy to kąpaliśmy ją w łazience, w wannie.Ale teraz nie zmieści się do niej, niestety. No, ale wykąpać ją trzeba, bo ostatnimi czasy (od kiedy urodziła się Oliwka) mieszkała psinka biedna na dworze i troszkę się pobrudziła ;-) .Ale wiecie, są też zalety posiadania tak dużego psa - nie trzeba się schylać, żeby go pogłaskać
;-) 

My na długi weekend majowy wybieramy się do Warszawy, do mojej drugiej babci. Musi dziecko przecież bliżej zapoznać się ze stolicą

A ja to ostatnio dziwnie się zachowuję - albo śpię do południa, albo latam jak nakręcona po mieszkanii i sprzątam wszystko co się tylko da

A poza tym to w tym tygodniu czeka nas wielka wiosenna kąpiel naszego kochanego pieska. Heh, nie będzie to łatwe, bo to raczej cielak nie pies - bernardyn długowłosy, konkretnie suka o imieniu Fanta.Kiedyś, jak miała 6 miesięcy to kąpaliśmy ją w łazience, w wannie.Ale teraz nie zmieści się do niej, niestety. No, ale wykąpać ją trzeba, bo ostatnimi czasy (od kiedy urodziła się Oliwka) mieszkała psinka biedna na dworze i troszkę się pobrudziła ;-) .Ale wiecie, są też zalety posiadania tak dużego psa - nie trzeba się schylać, żeby go pogłaskać