reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

reklama
Inna i jak sytuacja u Ciebie??mam nadzieję że Twoje przeczucia się nie sprawdzą...

Nie mogę ostatnio załączyć zdjęć na forum...czy macie może z tym problemy??zdjęcia się ładują i ładują i w końcu się wkurzam i wyłączam:wściekła/y: myślałam że może są za duże ale rozmiar ten sam wrzucam co kiedyś...:dry:

Po tej garączce przedweselnej musze nadrobic zaległości:-)
Aniiii najlepsze zyczenia urodzinkowe (spoznione ale szczere) przesyłam cała rodzinka:-)I dla Lilci tez zyczenia :-)
Inna mysle ze dziewczyny maja racje, zapytaj wprost, albo poobserwuj i albo sie potwierdzi albo nie, oby nie. Moja mama mowi ze klamstwo ma krotkie nogi i zawsze wyjdzie na jaw:-)

Uff… mam nadzieję że się już tak nie zaniedba z forum..:zawstydzona/y: w końcu będę na bieżąco.

Dziewczyny łezka w oku się kręci jak to czytam, ale niestety życie nas nie rozpieszcza. Ale teraz jesteście cudownymi i pięknymi mamusiami i to jest najważniejsze!!!
Podobnie jak Megusek miałam szczęśliwe dzieciństwo, jedyne co to że się nie przelewało (też mam czworo rodzeństwa) więc trudno mi sie postawić w Waszej sytuacji.

Pola i Anii nasze poetki, super wierszyki!!! Od razu weselej hihi.. :-D:-D

U mnie z imionami dzieci jest tak: Wiktorek, Wikuś, synuś, Wiktolek, Wikunio, robaczek, „łobuz i drań” (to jego hasło) …. Ola, Oleńka, Olusia, żaba mała, łobuziara…. (więcej mi w tej chwili do głowy nie przychodzi

Ale Kuba straszy :szok:…… ojjojjoj….:happy2:

Anii moja mała Oleńka też kilka razy dobierała się do karuzeli, tera w rezultacie zdejmuje jej te zabawki bo tak często to się kończyło jak widać na załączonym zdjęciu hihi….:-)

Anii ogrooooomne buziaki urodzinowe, przepraszam że tak późno ale mam tyły no i dla Lilci też.

Inna dziewczyny mają rację, lepiej zapytać niż się gryźć z tym…. ale wierzę Ci że w takich sytuacjach głupie myśli przychodzą do głowy, a człowiek lubi sobie wszystko wyolbrzymiać ….
No właśnie a czy coś się wyjaśniło?:confused:

Załączniki

• IMG_2119.JPG
    IMG_2119.JPG
    147 KB · Wyświetleń: 45
No cóż, pytałam wprost i usłyszałam, że coś sobie wmyślam, bo dobrze wiem, że nigdy czegoś takiego by mi nie zrobił, bo kocha mnie najbardziej na świecie i takie tam...Może faktycznie przesadzam i za bardzo wyłazi ze mnie moja zazdrość i podejrzliwość :zawstydzona/y:.Póki co nie pozostaje mi nic innego jak zaufać...I mam nadzieję, że to tylko moje podejrzenia i nic więcej.

Inna no to się bardzo cieszę. oby to była prawda. może rzeczywiście trochę przesadnie myślałaś ale ja również myślę że trzeba być czujnym.;-)
Dorotka ale Twoja Mała rozparcelowała tą pozytywkę

ps. czy wasze dzieciaki też nie dają wam niczego zjeść w spokoju bo zaraz domagają się waszego jedzenia? teraz jak jem obiad wszystkie zabawki są nieważne tylko jest krzyk bo mama je i musi częstować:tak::-D. śmiesznie to wygląda. najlepiej Lilce wchodzi kalafior i ziemniaki. mała agentka jak ma w swojej zupce kawałki ryżu to od razu żyga a jak ja daję jej bułkę, chrupka, ziemniaka, kalafiora to żuje i przeżuwa i coraz szybciej to robi!!!nie nadążam.:rofl2::tak:

aniii, ja jak jem przy Oliwce to mam wyrzuty sumienia :zawstydzona/y:.Bo patrzy takim wzrokiem, jakbyśmy conajmniej ją głodzili...I jeszcze się oblizuje :-D.I nieważne czy to chleb z serem czy frytki :no:.Jeszcze dojdzie do tego że będę przed własną córką się chowała, jak będę coś jadła :-D;-)

reklama
Tez musze czestowac małego, nie da rady, jak mu nie dam to się drze;-)
Nie miałam neta przez pare dni, bo jestem taka zdolna ze wyrwałam, niechcacy kabel od netu:sorry2:Teraz nadrabiam wielkie zaległośći, bo sie rozpisałyście;-)
Dzięki Kaira za komplement:blink:
Inna bardzo współczuje, kurcze moze jednak nic sie nie dzieje, mnie tez czasami nachodza straszne podejrzenia, czasami poszpieguje i okazuje sie ze oki,potem mam wyrzuty sumienia. Ale jak go tak ciągle nie ma w domu to mi różne mysli zaczynają chodzić po głowie. W każdym razie wiem jak człowiek sie męczy w takiej niepewności.:no:

Do góry