reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

reklama
Anii W dniu Twoich urodziń życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń. Aby reszta Twego pięknego życia usłana była wyłącznie różami. zyczy karolina i banda ferajna czyli monż i Paula:-)

Kubuś
zapatrzony jak w obrazek:tak:

A Paula uwielbia bajki na mini mini tez z wielkim miskiem albo sezame english ale oglada tylko jak musze cos koniecznie zrobic a ona nie daje się ujarzmić;-)

A poza tym to byłam w końcu u fryzjera zrobić coś z tym buszem kudłatym na głowie bo już nie mogłam z nim dojść do ładu i czuję się usatysfakcjonowana:-D od razu człowiekowi się humor polepszył :-)

Patija piękne zdjęcie w avatarku:-) czy jak to się pisze...

dziękuję jeszcze raz. aleeeee miałam rozlazły dzień wczoraj!!!!ale mąż mi fajną niespodziankę zrobił...!!!rok temu zapomniał /a byliśmy m-ąc przed ślubem/ i powiedziałam że jak jeszcze raz zapomni to od razu rozwód!!!:-D

Kaira nie ma to jak nowa fryzura. jak tylko będziesz miała zdjęcie to zapraszam umieścić go na forum:tak:.

He he he...A ja hoduję włosy jak głupia :zawstydzona/y:.Musiałam obciąć na krótko, bo dredy, a teraz cierpię, bo jestem w najgorszym momencie - ani długie ani krótkie...
Poza tym tracę zaufanie do mojego faceta i chodzę podminowana...Bo jak to możliwe, że on przyjeżdża do domu i o 15:40 mówi że jedzie tylko na chwilkę do pracy (po kasę, bo to jego firma), zostawia swoją komórkę i kilka minut później ma telefon z firmy...Na koma, a ja odrzucam rozmowę...Wraca wniebowzięty...Uśmiechnięty od ucha do ucha (a gdyby nie uszy to śmiałby się wokół głowy)A później jak z nim gadam, to mota i to totalnie...Mam schizę, że mnie zdradza...Nie wiem czemu ale mam...

Inna kurde nie wiem co Ci doradzić. może rozejrzyj się po jego telefonie. wiem że nie powinno się ale jak mus to mus...

Ja z moim paskudnym, kłótliwym charakterkiem wjechałabym od razu na wyzsze tony i zarzadała kategorycznie wyjaśnień :wściekła/y:
Ty znasz go najlepiej - wiesz jak może zareagować ale moim zdaniem po co się męczyć - zapytaj wprost co jest grane. Łatwo mówić...

Trzymaj się kobitko!

Przegapiłam wczoraj kolejną miesięcznicę Lilci :szok:

Wyrodna ciotka śle życzenia zdróweczka
i radosnego dzieciństwa!!!
:-):-):-)

reklama
Do góry