Pola 30
Fan(ka)
Dobra Megusek, nie ma co owijać w bawełnę-Twój Kuba jest THE BEST!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto go tego nauczył?;-)

). Mleko wyschło (już praktycznie po sprawie) a z nim pół biustu 

ja zawsze miałam duży biust jak karmiłam cyckiem to miałam jeszcze większy a teraz jak pokarmu nie ma to fakt zmalały bardzo ale szukać ich muszę w okolicach pępka
wstydzę się teraz chodzić bez stanika nawet

). No ale mam jeszcze 6 kilo do zrzucenia to może się troszkę skurczą
Na poprawę kształtu nie liczą tylko tak myslę, że po następnej ciąży to przy kostkach będę ich szukała 

:dull:

a moje dziecko dało mi już taki cudny prezent...Lilka obudziła się o 6.30.ja chciałam jeszcze pokimać ale ona mi nie dała, marudziła tak strasznie że w końcu zdenerwowana wstałam. a Lilka jeszcze bardziej, i bardziej...jeju jak ja miałam jej dosyć!!!w końcu marudzenie przeobraziło się w tak ogromny płacz że w końcu zamknęłam ją w pokoju a jak do niej przyszłam to sama się poryczałam:-(. teraz Lilka usnęła, chyba ze zmęczenia...ale ze mnie wyssała całą energię na dziś. normalnie czuję się rozbita...i chyba też pójdę pokimać...