Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie wciągające 

To nie płacz tylko śmiech ale taki... krzyczący. No nie wiem jak to nazwać ale to brzmi jakby chciała kogoś nastraszyć. I tak straszyła namiętnie przez cały spacerek 
Ramiona mam wyćwiczone od noszenia Haneczki 
). Nie jestem zbyt aktywna na forum, bo zrozumcie, z tymi chałupami jest masę spraw do załatwiania. Teraz czekamy na hipotekę, potem jeszcze kilka zadań specjalnych, plus szukanie ekipy, która wyremontuje dom za przyzwoite pieniądze (będziemy otwierać w nim własny gabinet, więc jest trochę pracy). Już się nie mogę doczekać przyszłego roku (sierpnia), bo wtedy zacznę pracować. Już teraz brakuje mi czasem cierpliwości do mojej nadaktywnej Pociechy:-)
Ale za późno na zmiany niestety. Mimo to myślami jestem już w moim ogródku a Hania we własnym pokoju z widokiem na Piękną Górę...
Ale i to za 30 lat będziemy mieli z głowy ;-)
, też mi się marzy własny dom, ale na marzeniach się skończy, bo mój R nie bierze takiej opcji pod uwagę
Wolałabym spłacać kredyty do końca życia, ale czuć się jak u siebie w domu i podejmować decyzje ..... no ale najważniejsze że i tak mamy swój własny kąt 
u mnie to na razie dalekie plany a tak mi sie marzy domek z ogrodkiem moze kiedys :-)kredytu sie boje to jednak obciazenie na 30 lat conajmniej wiec zostaje podanie o mieszkanie albo wygrana w totka
Administracja zmienia piece na centralne. Cieszę się bardzo bo jak mój Adrianek miałtrochę ponad rok to dotknął się pieca i miał obie łapki poparzone. Całe szczęście szybko się zagoiło ale mały się sporo nacierpiał.
Koszmar... Z dziecmi została moja mama. Bardzo się bałam bo Madzia nie przepadała za babcią i zawsze bardzo przy niej płakała. Mama też bała się z nią zostawac, a tu taka odmiana. Mała jak aniołek grzeczniutka i spokojna, jak wróciłam to cały czas powtarzała baba baba
Tylko w syna diablik wstąpił i dal popalic babci
ale nie można miec wszystkiego.