ewa2500
mama pauli i seby
aniii fakt pech do tych zwierzatek;-)
kasiu powodzenia w pracy:-)
sikoreczka to super i fajnie ze mozesz odpoczac:-)(jak ja bym tak chiala niestety nie mam z kim dzieci zostawic i momentami naprawde mam dosc:-()
megusek tak to juz jest z dziecmi moja paula tak reagowala na mojego brata seba reaguje tak prawie na kazdego bez wyjatku tylko mama

u na w nocy lalo strasznie burza przeszla bokiem jadnak ostatnio walnelo za budynkiem malo zawalu nie dostalam pogoda jakas naprawde dziwna jest
kasiu powodzenia w pracy:-)
sikoreczka to super i fajnie ze mozesz odpoczac:-)(jak ja bym tak chiala niestety nie mam z kim dzieci zostawic i momentami naprawde mam dosc:-()
megusek tak to juz jest z dziecmi moja paula tak reagowala na mojego brata seba reaguje tak prawie na kazdego bez wyjatku tylko mama

u na w nocy lalo strasznie burza przeszla bokiem jadnak ostatnio walnelo za budynkiem malo zawalu nie dostalam pogoda jakas naprawde dziwna jest

On by żył gdybym go tak potem nie żałowała, że zagłąskałam go na amen. Dziadek wybaczył na szczęście. Przeze mnie zginął też kogut babci ale to było w mojej obronie
Moja babcia miała lekkie "kuku", nie cierpiała mojej mamy. Jej kogut ciągle na mnie wskakiwał i dziobał w głowę (miałam 2-3 latka) aż mama się wkurzyła i obcięła mu łepek 

Ja tam ogólnie za ptactwem nie przepadam, no chyba, że na talerzu...
Do tego moja mama ma kotki, a ja tez mam od urodzenia hi hi hi;-)