nineczka
Fanka BB :)
Kasia - 5+ to już za mało. Super zabawka i Hania lubi się nią bawić. Szkoda tylko, że te kółka plastikowe, bo za bardzo na dwór wyjść się z tym nie da. Taki "pokojowy" pojazd. A jak tańczy przy tych melodyjkach
Ja jeszcze nie wiem co kupić Hani. Na urodzinach będą tylko dziadkowie z obu stron i chrzestni. Oni jeszcze o jej urodzinkach chyba nie myślą. Za to ja już znalazłam ładne zaproszenia (nudzę się, wiem
) i zastanawiam się nad wyglądem tortu.
Bodzinka - gratuluję odwagi i trzymam kciuki za postępy terapii
Qrcze - jutro ma być u nas 14 stopni brrr. Dzisiaj też w sumie nie lepiej i leje
Ja chcę słoneczka! Już widzę te spacerki w deszczu brrr :sick:
Ja jeszcze nie wiem co kupić Hani. Na urodzinach będą tylko dziadkowie z obu stron i chrzestni. Oni jeszcze o jej urodzinkach chyba nie myślą. Za to ja już znalazłam ładne zaproszenia (nudzę się, wiem
) i zastanawiam się nad wyglądem tortu. Bodzinka - gratuluję odwagi i trzymam kciuki za postępy terapii

Qrcze - jutro ma być u nas 14 stopni brrr. Dzisiaj też w sumie nie lepiej i leje
Ja chcę słoneczka! Już widzę te spacerki w deszczu brrr :sick:

;-)od kolezanki mam dwie kurtalki wiec styknie kombinezon tez jest jedyne co to moze jakies dzinsy body z dl rekawem i rajtuzy skarpety
cos sioe wymysli
My zapraszamy dziadkow i chrzestnych.O zaproszeniach nawet nie myslalam.Pomyslu na prezent tez nie mam
Ale mam jeszcze czas bo my bedziemy swietowac pod sam koniec listopada, wiec moze do tego czasu cos do glowy wpadnie;-) I uwierzyc nie moge ze ten czas tak szybko mija.Dopiero co w ciazy bylysmy a tu za chwile nasze pociechy skoncza roczek a pozniej jeszcze szybciej nam to minie...